Τελετή Έναρξης EUROBASKET 2016 U20

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση θα κηρύξει η Χαλκίδα την έναρξη για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για την Ελλάδα φέτος, που έχει τη χαρά και την τιμή η πόλη μας, να φιλοξενήσει στις σύγχρονες αθλητικές της εγκαταστάσεις, 15 με 24 Ιουλίου 2016.

Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών (Β΄Κατηγορίας).

Για πρώτη φορά η Χαλκίδα ζει στην καρδιά, τον παλμό μιας αθλητικής διοργάνωσης τόσο μεγάλου βεληνεκούς, στοχεύοντας να βάλει καλάθι στην επιτυχία της.

21 χώρες, εκατοντάδες αθλητές, χιλιάδες θεατές, επισκέπτες και φίλαθλοι θα βρεθούν στην πόλη μας, εκείνες τις ημέρες, να απολαύσουμε όλοι μαζί την γιορτή του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ και να στηρίξουμε την Εθνική μας Ομάδα στους αγώνες της, για τη διεκδίκηση του τίτλου!

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, υποδέχεται τις 21 συμμετέχουσες χώρες και ανοίγει το Eurobasket2016 U20, με μία λαμπερή γιορτή σε θάλασσα και ξηρά, τιμώντας το αθλητικό ιδεώδες, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό της πόλης μας και της Ελλάδας, την τοπική μας κληρονομιά, συνδυασμένα όλα σε μια αναβίωση εθίμων, αναπαράστασης αθλημάτων και κοινωνικών δρώμενων μέσα στον Ευβοϊκό αλλά και στην ξηρά.

200 χορευτές και μουσικά σχήματα, Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι της Χαλκίδας, εκατοντάδες εθελοντές, πλεούμενα, ιστιοπλοϊκά, βάρκες και καΐκια αναμένεται να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα, πλημμυρίζοντας Ευβοϊκό και ξηρά, με ήχο και φως, ενώ ο ουρανός θα λάμψει από τα πυροτεχνήματα.

Μουσική χορός, τραγούδι από την παράδοση έως το σήμερα θα μας ταξιδέψουν σε όμορφες εικόνες που θα πλαισιώνονται από φως…. Το φως της Ελλάδας που θα χρωματίσει τον Ευβοϊκό, τη γέφυρα του Ευρίπου, τις καρδιές όλων μας, που θα είμαστε παρόντες σ’ αυτή τη μεγάλη μοναδική γιορτή για τη Χαλκίδα μας.

Σας περιμένουμε όλους, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 21.30 το βράδυ να κηρύξουμε την έναρξη των αγώνων του Eurobasket2016 U20 στη Χαλκίδα, γιατί… Χαλκίδα είμαστε όλοι εμείς!

 

   Επίσημοι, ομάδες, δημοσιογράφοι θα βρίσκονται στη συνέχεια της προβλήτας του Αγίου Νικολάου - κάτω Κρηπίδωμα.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.