Μπραβο στα αγορια

Το Σάββατο 22/4/2017 διεξήχθη στο στάδιο του Αγ. Κοσμά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών. Ο Σύλλογος μας ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ έλαβε μέρος με 8 αθλητές και αθλήτριες που έκαναν πολλά ατομικά ρεκόρ. Αναλυτικά:

Στα 100μ ανδρών ρεκόρ έκανε ο Φραντζής Βασίλης με επίδοση στο προκριματικό 11.61 και τελική κατάταξη στον τελικό την 8η θέση.

Ρεκόρ και στα 400μ έκανε ο Γαραντζόγιαννης Γιώργος με επίδοση 52.56 κατακτώντας τη 13η θέση ανάμεσα σε 57 αθλητές αλλά και πιάνοντας το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Ενώ καλή εμφάνιση στο ίδιο αγώνισμα έκανε και ο Σταματούκος Νίκος με επίδοση 56.80.

Ατομικό ρεκόρ έκανε και η Καραδήμου Σοφία στα 100μ Γυναικών με επίδοση στο προκριματικό 13.11 και τελική κατάταξη στον τελικό την 9η θέση.

Στο ίδιο αγώνισμα ρεκόρ έκανε και η Όλγα Ρώσση με επίδοση 13.28 και εμφάνιση στο τελικό του αγωνίσματος.

Ατομικά ρεκόρ έκαναν και οι Αναστασία Λούτα με επίδοση 13.38 αλλά και η Κουρνιάτη Ίλια με επίδοση 13.99.

Τη 3η θέση στο άλμα σε μήκος κατέκτησε η Τσοκάνη Μαρία με επίδοση 4.91μ.

Τέλος την 6η θέση κατέκτησε η σκυτάλη Γυναικών με τις Όλγα Ρώσση, Αναστασία Λούτα , Μαρία Τσοκάνη και Σοφία Καραδήμου, με χρόνο 52.03.

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.