Eviabest.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 21 Μάιος 2018

Τροχαίο ατύχημα συνέβη εχθές Κυριακή 20 Μαϊου 2018 στο ύψος των Ναυπηγείων Χαλκίδας Συγκεκριμένα.Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα λόγο της ολισθηρότητας του δρόμου.Μια BMW με κατεύθυνση προς Αθήνα γλίστρησε με αποτέλεσμα την εκτροπή του. Το τροχαίο σημειώθηκε λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της ταχύτητας του οχήματος. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας προς αποκατάσταση της κίνησης των οχημάτων.

 
Κατηγορία Ειδήσεις

Το Evia best παρουσιάζει 15 όμορφα σπήλαια στα οποία μπορείτε να απολαύσετε μια αναζωογονητική βουτιά και να ανακαλύψετε υποβρύχια θαύματα! Τοπία μαγευτικά που συνδυάζουν άγρια ομορφιά και γαλαζοπράσινα νερά, σταλακτίτες και κρυμμένες παραλίες, ακόμα πλούσια βλάστηση και υποβρύχιες λιμνοθάλασσες. Ανάμεσά τους και το Γαλάζιο Σπήλαιο στο Καστελλόριζο, το μεγαλύτερο και ωραιότερο από τα ενάλια σπήλαια της Ελλάδας…

1. Poco Azul, Βραζιλία

perierga.gr - Μπάνιο μέσα σε σπηλιές!

2. Emerald Cave, Koh Muk, Ταϊλάνδη

perierga.gr - Μπάνιο μέσα σε σπηλιές!

3. Piccaninnie Ponds Conservation Park, Αυστραλία

perierga.gr - Μπάνιο μέσα σε σπηλιές!

4. The Grotto, Εθνικό Πάρκο Bruce Peninsula, Καναδάς

perierga.gr - Μπάνιο μέσα σε σπηλιές!

5. Cenote Dos Ojos, Quintana Roo, Μεξικό

perierga.gr - Μπάνιο μέσα σε σπηλιές!

6. Πράσινο Σπήλαιο, Κροατία

perierga.gr - Μπάνιο μέσα σε σπηλιές!

7. The Grotto, Νησιά Μαριάννες

perierga.gr - Μπάνιο μέσα σε σπηλιές!

8. Πισίνα Χάμιλτον, Dripping Springs, Τέξας

perierga.gr - Μπάνιο μέσα σε σπηλιές!

9. Wai’anapanapa Εθνικό Πάρκο, Hana Χαβάη

perierga.gr - Μπάνιο μέσα σε σπηλιές!

10. To Sua Trench, Σαμόα

perierga.gr - Μπάνιο μέσα σε σπηλιές!

 
Κατηγορία Τουρισμός

30χρονος αυτοκτόνησε σήμερα 21 Μαϊου 2018 στους Καθενούς Εύβοιας με την κυνηγετική του καραμπίνα. Η τοπική κοινωνία είναι αναστατη καθώς δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην περιοχή Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της αυτοκτονιας

Κατηγορία Ειδήσεις
Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Με ένα μαχαιρι χαράζουμε το λοβό της βανίλιας και αφαιρούμε τα σπόρια της.
  • Τα ρίχνουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  • Αδειάζουμε το μείγμα στον κάδο της παγωτομηχανής και το χτυπάμε για 20-30 λεπτά, μέχρι να αποκτήσει την απαλή και λεία υφή του παγωτού.
  • Το μεταφέρουμε σε ένα μπολ, το καλύπτουμε με μεμβράνη και το αποθηκεύουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4-5 ώρες, μέχρι να σφίξει αρκετά.
  • Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, χτυπάμε τα υλικά στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν και βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη καλύπτοντάς το με μία μεμβράνη.
  • Ανά μία ώρα, βγάζουμε το μείγμα, το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη (αν θέλουμε, μπορούμε αντί για το μίξερ να ανακατεύουμε το παγωτό με ένα κουτάλι, αλλά δεν θα γίνει τόσο αφράτο). Αυτό θα χρειαστεί να το κάνουμε έως ότου παγώσει καλά κι αποκτήσει τη σύσταση που επιθυμούμε (ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με την ένταση της κατάψυξης).
  • Σερβίρουμε σε χωνάκια και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
Κατηγορία Συνταγές

Δωρεά οχήματος από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας στη Φυλακή Χαλκίδας Ένα αυτοκίνητο τύπου Jeep Compass δόθηκε ως δωρεά από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας (Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοφάνης Σπανός) στο Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του. Η παραχώρηση του οχήματος έγινε την Τρίτη 15-05-2018 και θα συμβάλει ενεργά στην αντιμετώπιση ενός σοβαρού προβλήματος που σχετίζεται με την ασφάλεια του σωφρονιστικού συστήματος αλλά και την προστασία των δικαιωμάτων των κρατούμενων. Παρόντες εκ μέρους του Κ.Κ. Χαλκίδας ήταν ο Διευθυντής κ. Σπ. Αθανασίου και ο Εξ. Φρουρός κ. Γ. Κωστίκας Ευχαριστούμε Θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας για την σημαντική αυτή δωρεά.

Κατηγορία Ειδήσεις