Eviabest.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018
Κατηγορία Ειδήσεις

Πολλές όμορφες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα Κανηθιώτικα 2018!!

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Μετά την Κύμη και την Κάρυστο 35 άτομα εκπαιδεύτηκαν στα Λουτρά Αιδηψού στα πλαίσια των επιμορφωτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με το IEK Praxsis για τους επαγγελματίες εστίασης.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και περιοχές για τα μελλοντικά προγράμματα.

Επόμενος μεγάλος στόχος του Επιμελητηρίου είναι η καθιέρωση ενός σήματος που θα συμβάλει στην καθιέρωση της Εύβοιας ως Γαστρονομικού και Τουριστικού προορισμού και κατά συνέπεια στην αύξηση της επισκεψιμότητας των ευβοϊκών επιχειρήσεων. Ενός σήματος το οποίο θα αφορά όλους τους τομείς: Το εμπόριο, τις υπηρεσίες εστίασης αλλά και τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός και Οικολογικός Σύλλογος Αμαρύνθου, ανακοινώνει – ενημερώνει τα μέλη του ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, στα γραφεία του Συλλόγου μας, από 11:00 π.μ. έως και 07:00 μ.μ.
Όσα μέλη επιθυμούν να είναι υποψήφια για το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή, παρακαλούνται να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974 120 999

Κατηγορία Εκδηλώσεις