Ολα όσα δεν ξέρετε για την Ελληνίδα Miss Europe 2016

Όσα δεν ξέρετε για την ομορφότερη πια γυναίκα της Ευρώπης.

Η ομορφότερη γυναίκα της Ευρώπης για το 2016 είναι Ελληνίδα. Ναι, η Κρητικιά Μικαέλα Φωτιάδη διεκδίκησε χτες και κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο στον διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Grand Hill Hotel» της Μπρουμάνα στο Λίβανο.

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, όμως η ξανθιά καλλονή και σύντροφος του μοντέλου Γιάννη Μπορμπόκη -ο ίδιος ήταν ο πρώτος που έκανε γνωστή την είδηση αυτή, ανεβάζοντας φωτογραφικό υλικό από τη μεγάλη βραδιά, αλλά και video από τη στιγμή της στέψης.

Η Μικαέλα Φωτιάδη είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας και στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος ωστόσο τότε δεν είχε καταφέρει να περάσει στην 20αδα.

Φεύγοντας όμως εκείνη την περίοδο από τη χώρα μας είχε τονίσει στις κάμερες: «Το όνειρο μου ήταν ένα! Να βγω Σταρ Ελλάς και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Μiss Universe».Η ίδια είχε αναδειχτεί και Miss Young Crete, το 2012 και το 2013 Miss Tourism Planet.

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.