Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έχεις κιλάκια; Ντύσου σωστά

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουνΤο ροζ αμάνικο φόρεμα για εύσωμες

Αυτό το ροζ αμάνικο φόρεμα είναι μια πολύ καλή λύση για εύσωμες γυναίκες. Αυτός ο ασύμμετρος V λαιμός που φτάνει μέχρι και τη μέση και “γυρίζει” γύρω από το στομάχι, καλύπτει τους επιπλέον πόντους στην περιοχή της κοιλιάς δίνοντας την ψευδαίσθηση μιας πιο αδύνατης γυναίκας.

 

 

 

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν

Το μπλε -μαύρο δίχρωμο φόρεμα για εύσωμες

Πρόκειται για έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων (μπλε και μαύρο). Το πιο σκούρο χρώμα είναι στρατηγικά τοποθετημένο στην περιοχή της μέσης, ενώ το πιο ανοιχτό χρώμα περιορίζεται στο πάνω και στο κάτω μέρος του φορέματος. Πρόκειται για ένα πολύ καλό φόρεμα που αδυνατίζει τη γυναίκα που το φοράε

 

 

 

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν

Το “τυλιχτό” αμάνικο πράσινο φόρεμα για εύσωμες

Πρόκειται για άλλο ένα πολύ κομψό φόρεμα που είναι κατάλληλο για εύσωμες γυναίκες που θέλουν να φαίνονται πιο αδύνατες. Η υπέροχη απόχρωση και ο πολύ ωραίος σχεδιασμός απομακρύνουν τα βλέμματα από την περιοχή της κοιλιάς και κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο λεπτή.

 

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν

Το ασπρόμαυρο φόρεμα “οφθαλμαπάτη” για εύσωμες

Ηεκτύπωση σεαυτό το φόρεμασκουραίνειπρος το κέντρο, τραβώντας τα βλέμματα μακριά απότους μηρούς και την κοιλιά.Εκτός από αυτό, ο σχεδιασμός αυτού του φορέματος δίνει την ψευδαίσθηση μια πολύ λεπτής μέσης. το φόρεμα αυτό είναι κυριολεκτικά μια οφθαλμαπάτη και είναι κατάλληλο για εύσωμες γυναίκες που θέλουν να δείχνουν λεπτότερες. 

 

  

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν

Το ασπρόμαυρο ριγωτό φόρεμα για εύσωμες

Ο γενικός κανόνας είναι ότι οι οριζόντιες ρίγες είναι απαγορευτικές για τις παχουλές γυναίκες. Σε αυτό το φόρεμα όμως θα κάνουμε μια εξαίρεση. Αν προσέξετε τις δύο μεγάλες κατακόρυφες μαύρες τεθλασμένες γραμμές θα καταλάβετε το γιατί. Οι γραμμές αυτές συγκλίνουν στην περιοχή της μέσης κάνοντας τη γυναίκα να φαίνεται πιο αδύνατη από ότι πραγματικά είναι. 

 

 

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν

Το σκούρο μπλε με κόκκινη αντίθεση φόρεμα για εύσωμες

 

Αυτή η κόκκινη λωρίδα που βρίσκεται σε απόλυτη αντίθεση με το σκούρο μπλε χρώμα του φορέματος αυτού, τραβάει έντονα την προσοχή στις χρωματικές αντιθέσεις μπερδεύοντας τα βλέμματα. Το φόρεμα αυτό είναι κατάλληλο για εύσωμες γυναίκες με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου διότι έχει την ικανότητα να τονίζει το πρόσωπο.

 

 

 

Φορέματα για εύσωμες που αδυνατίζουν

Το λιλά φόρεμα με πτυχώσεις για εύσωμες γυναίκες

 

Πρόκειται για ένα φόρεμα με πολύ ωραία απόχρωση και πολύ κομψό σχέδιο. Το φόρεμα αυτό είναι αμάνικο και έχει λαιμό σχήματος V. Το χαρακτηριστικό του είναι οι πτυχώσεις που έχει στην περιοχή του στήθους και της μέσης, γεγονός που αδυνατίζει τις εύσωμες γυναίκες που το επιλέγουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.