Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διωξε επιτελους την κυτταριτιδα

Ιδού τα θαυματουργά και πάνω απ’ όλα οικονομικά αξεσουάρ Croll & Denecke από Ξύλο Μπαμπού που καταπολεμούν αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού!

Συγκεκριμένα:

Πρώτο απαραίτητο βήμα για αψεγάδιαστο απαλό δέρμα είναι η απολέπιση. Η διαδικασία αυτή απαλλάσσει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα. Επιπλέον, επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε στο δέρμα να διεισδύσουν καλύτερα και πιο βαθιά. Έτσι, η απολέπιση είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος και δεν πρέπει να την αμελείς.

Το απαραίτητο αξεσουάρ για την διαδικασία της απολέπισης είναι το Ξύλινο Βουρτσάκι 2 σε 1 Massage Bath and Shower Brush, που απολεπίζει απαλά και καταπολεμά δραστικά την κυτταρίτιδα καθώς απομακρύνει τις τοξίνες και τα νεκρά κύτταρα, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και επιβραδύνει το σχηματισμό κυτταρίτιδας. Παράλληλα, προετοιμάζει μοναδικά την επιδερμίδα για να μαυρίσει ομοιόμορφα.

massage brush

Και μετά την απολέπιση σειρά έχει η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας με το εξειδικευμένο Anti-Cellulite Brush!

Ένα υπέροχο ξύλινο βουρτσάκι μασάζ κατά της κυτταρίτιδας από φυσικές ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες που προετοιμάζει ιδανικά το δέρμα για να δεχθεί τη φροντίδα του αντικυτταριτιδικού προϊόντος. Έχει αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας ακόμη και όταν χρησιμοποιείται μόνο του. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, παρέχει στην επιδερμίδα σύσφιξη και καταπολεμά την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

cellulite brush (2)
Φυσικά δεν αρκεί μόνο να χρησιμοποιούμε αυτά τα προϊόντα και να περιποιείσαι την επιδερμίδα εξωτερικά. Τίποτα δεν γίνεται ως εκ θαύματος και για το λόγο αυτό πρέπει να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Βάλε την άσκηση στη ζωή σου, ακόμα κι όταν δεν έχεις χρόνο με μικρές καθημερινές δραστηριότητες, πίνε πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και προσπάθησε να εντάξεις στη διατροφή σου τροφές κατά της κυτταρίτιδας!

Απαραίτητα λιπαρά οξέα, ακόρεστα λίπη, άπαχες πρωτεΐνες, δημητριακά ολικής άλεσης, φρούτα, λαχανικά, φυτικές πρωτεΐνες, τροφές υψηλές σε βιταμίνη C και πράσινα λαχανικά είναι μερικές από αυτές που θα σε κάνουν να αποχαιρετήσεις την κυτταρίτιδα μια και καλή.

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.