Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τάυρος

Πολλές εναλλαγές και ξαφνικές, απανωτές εξελίξεις φέρνει ο Μάιος στη ζωή σου. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, μέχρι τις 24 που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου θα σε απασχολήσει η επίλυση προβληματικών θεμάτων, ενώ θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα εκεί που δεν θα το περιμένεις. Καινούριοι άνθρωποι που θα σε ενθουσιάσουν μπαίνουν, επίσης, στη ζωή σου, ενώ τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 6 η κοινωνικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν τα μέγιστα. Ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο της Παρθένου στις 9 θα σε οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές που θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον, ενώ ο Ήλιος στο ζώδιο σου μέχρι τις 21 θα φέρει ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές
Ο Μάιος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και το ρομαντισμό στο αποκορύφωμά τους. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα βλέπεις τα πάντα γύρω σου πολύ όμορφα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της καθώς και ακόμα περισσότερο ερωτισμό, που θα εκπλήξει το σύντροφό σου και θα τον οδηγήσει σε ακραίες εκδηλώσεις συναισθήματος. Αυτό βέβαια εσένα σου αρέσει και θα νιώσεις πληρότητα και ικανοποίηση σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Από τις 22 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου είναι ιδανικό διάστημα για να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα θέλεις να κάνεις στην πορεία, είτε αυτό αφορά σε ένα τρίτο μέλος στην οικογένειά σας είτε μία ανακαίνιση ή αλλαγή διαμονής. Κοντά στη Νέα Σελήνη, στις 6 προγραμμάτισε ένα ταξίδι για να ανανεώσετε τη διάθεσή σας και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί. Αν είσαι single, έφτασε ο καιρός αυτό να αλλάξει. Οι πλανήτες σου δίνουν όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για σένα.

Επαγγελματικές
Διανύεις μια αρκετά δημιουργική περίοδο, η οποία αφήνει το περιθώριο να επεκτείνεις τις δραστηριότητες και τα όριά σου. Προσπάθησε μόνο να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις το χρόνο να περνάει αναξιοποίητος. Λάβε υπόψη ακόμα, ότι η στάση κάποιων θα σε πιέσει ψυχολογικά, ίσως και έντονα. Παρ' όλα αυτά, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Παρθένο από τις 9 και μετά μάλλον θα λειτουργήσουν εποικοδομητικά, παραγωγικά και ανεφοδιαστικά. Πράγματι, το ζώδιό σου είναι από αυτά που ευνοούνται αυτήν την άνοιξη και το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείς δημιουργικά ή και να επιχειρήσεις με τόλμη. Μόνο έτσι, άλλωστε θα προσεγγίσεις την επιτυχία που ζητάς!

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.