Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eνας κουκλος Βραζιλιανος στη Χαλκιδα

Ο Ηρακλής Χαλκίδας KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου Paulo Renan Bertassoni, που αγωνίζεται στην θέση του πασαδόρου. Ο νέος αθλητής της ομάδας μας, είναι 31 ετών και έχει ύψος 1.85 μ. Έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο πρωτάθλημα της χώρας του, αλλά και στην Ευρώπη, σε Πορτογαλία και Ιταλία και αναμφισβήτητα η αποκτησή του αποτελεί μεταγραφική επιτυχία.

 

Για πρώτη φορά ήρθε στην Ευρώπη για να αγωνιστεί το 2007, για την Μπενφίκα, στην οποία έμεινε τέσσερις περιόδους, κατακτώντας δύο κύπελλα Πορτογαλίας. Τα επόμενα τέσσερα χρονιά αγωνίστηκε και πάλι στην Βραζιλία και έπεστρεψε στην Πορτογαλία και πάλι για την Μπενφίκα, το 2015, με την οποία κατετάγη δεύτερος στο πρωτάθλημα και έφτασε στα ημιτελικά του Challenge Cup. Ήρθε στον Ηρακλή από την Ιταλική Σάντα Κρόσε, στην οποία αγωνιζόταν από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

 

Με την εμπειρία και την αξία του, ενισχύει σημαντικά τον Ηρακλή για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Volleyleague και του κυπέλλου Ελλάδας. Αναμένεται η έκδοση του δελτίου του ώστε ο Ρενάν να κάνει ντεμπόυτο το ερχόμενο Σάββατο στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ομάδα που είχε αντιμετωπίσει την περσινή περίοδο με την Μπενφίκα, στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.