Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπραβο στο ΝΟΧ

«Μεγάλη πρόκριση για τους νεαρούς

 πολίστες του Ν.Ο.Χ.»

Στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος εφήβων που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου το διήμερο 4-5 Φεβρουαρίου, πέρασε ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος. Οι μικροί αθλητές της ομάδας μας, κερδίζοντας με 8-5 τη Μεταμόρφωση στο κρισιμότερο παιχνίδι του τουρνουά, πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Αυτή ήταν μια πρώτη επιβράβευση των παιδιών για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλουν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, προσδίδοντας ηθική ικανοποίηση στους ίδιους αλλά και στους προπονητές τους. Η σοβαρή δουλειά, λοιπόν, που διεξάγεται τα τρία τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του Ν.Ο.Χ. αρχίζει να δείχνει τα πρώτα της, άκρως ενθαρρυντικά, αποτελέσματα. Με τέτοιες εμφανίσεις και ανάλογες επιτυχίες στη συνέχεια, οι μικροί ¨καρχαρίες¨ του ομίλου αφήνουν ορθάνοιχτη την πόρτα της ανδρικής ομάδας, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να αποτελείται κατά κύριο λόγο από Χαλκιδέους αθλητές.    

Στην αποστολή της ομάδας του Ν.Ο.Χ. συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Χρυσανθόπουλος Αλέξανδρος, Τριανταφύλλου Ορέστης (αρχηγός), Οικονόμου Νίκος, Βλάχος Νίκος, Κοκκορίκος Παναγιώτης, Μακρίνος Γιώργος, Τυχόπουλος Άγγελος, Χαλιούλιας Παναγιώτης, Βουδούρης Αχιλλέας, Παπαγεωργίου Αναστάσης   Προπονητής: Γιάννης Αλαφάκης- Έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης: Δημήτρης ΒλάχοςΜπρ

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.