Χριστοδουλόπουλος: «Θα δίνω περισσότερα για τον Ολυμπιακό

 

Έτοιμος να παλέψει μ’ όλες του τις δυνάμεις για τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς η απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», αλλά και ο τρόπος που έγινε η μεταγραφή, έχει προκαλέσει πολλά… επεισόδια στη σχέση του με την ΑΕΚ.

Πάντως, στον Πειραιά λένε τα καλύτερα λόγια από τις επαφές που είχαν με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος, σύμφωνα με το «Φως» έδειξε την έντονη επιθυμία που έχει να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

«Σε όποια ομάδα και να συνεχίσω την καριέρα μου θα δώσω τα πάντα, όμως για τον Ολυμπιακό θα δίνω κι ένα 30% περισσότερο», φέρεται πως είχε τονίσει κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους του συλλόγου του Λιμανιού.

Εξώδικο ΑΕΚ σε Ολυμπιακό: «Δεν είναι ελεύθερος ο Λάζαρος» - Σε απολογία ο παίκτης

 ανακοιίνοση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον ΟλυμπιακόΜε εξώδικο απάντησε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο... εξώδικο του Ολυμπιακού με το οποίο την ενημέρωνε πως ξεκινά τις επαφές με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο επειδή μένει ελεύθερος την 1η Ιουλίου.

 

Η απάντηση της Ένωσης εστάλη το πρωί πριν οι «ερυθρόλευκοι» καταθέσουν αρχικά το συμβόλαιο του παίκτη στην Super League, τον οποίο τελικά ανακοίνωσαν το βράδυ της Τρίτης για δύο χρόνια.

Στο εξώδικό η ΑΕΚ επεσήμανε στον Ολυμπιακό πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει επαφές μαζί του

Στο δικέφαλο παρότι οι Πειραιώτες προχώρησαν κανονικά στη μεταγραφή του Έλληνα εξτρέμ δεν θα άλλαξουν τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν την κατάσταση.

Σύντομα θα καταθέσουν το συμβόλαιο του (το περιβόητο +1), θα καλέσουν τον παίκτη σε απολογία -πιθανότατα αύριο- για τα τελευταία γεγονότα και δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά για τη δήλωση περί απειλών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.