«Έχω κάνει σεξ 8 φορές σε μία μέρα»!

Η Χριστίνα Μουστάκα εξομολογήθηκε ότι δεν θα ξαναέκανε γυμνή φωτογράφηση.

Κορυφαία η δήλωσή σου: «Έχω κάνει σεξ 8 φορές σε μία μέρα»! Τους «κούφανες» όλους…

Δεν συνέβη ποτέ έτσι. Απλώς κάποιος βρήκε σε μια πολύ παλιά μου συνέντευξη μια παρόμοια δήλωση που ειπώθηκε κατά τη διάρκεια μιας στιχομυθίας που είχε πολύ χιούμορ και αποφάσισε να τη «μεταφέρει» στο σήμερα. Η αναπαραγωγή μιας δήλωσης που εμπεριέχει το στοιχείο του σεξ είναι πάντα εμπορική, οπότε καταλαβαίνω πώς πήρε τέτοια διάσταση. Όλο αυτό είναι μέρος μιας «εικόνας» που θέλουν να μου προσδώσουν για λόγους προφανείς. Όλα καλά…

Ξέρεις ότι η κάμερα ζουμάρει στο μπούστο σου και τρελαίνει την τηλεθέαση… Σε στενοχωρεί ότι πουλάει πιο πολύ η εικόνα σου;

Η εικόνα κάθε γυναίκας είναι η προσωπικότητα και η διαφορετικότητά της. Νομίζω πως είμαι μια χαρά με την εικόνα μου. Κι αν κάποιες κάμερες ήταν πιο «φιλικές» στο μπούστο μου, μάλλον το έκαναν γιατί το έβρισκαν καλαίσθητο. Επομένως… να ’ναι καλά!

Έχεις κάνει γυμνές φωτογραφίσεις… Μετάνιωσες;

Όταν εργαζόμουν ως μοντέλο, οι αισθησιακές φωτογραφίσεις ήταν μέρος ενός concept. Το έκανα σε μια ηλικία που μου επιτρεπόταν και προχώρησα. Η κάθε εμπειρία είναι ένα σχολείο και νιώθω καλά γιατί απ’ όλες έμαθα κάτι.

Θα ξαναέκανες γυμνό για πολλά χρήματα;

Όχι, για κανένα ποσό. Όπως σου είπα κρατώ όλες τις εμπειρίες και τις αποφάσεις που πήρα σε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μου και σε νεαρότερες ηλικίες. Σήμερα έχω να ασχοληθώ με νέα πράγματα και νέες εμπειρίες.

Ξέρεις ότι αποτελείς φαντασίωση για κάθε αρσενικό;

Έχω απομυθοποιήσει απόλυτα την ομορφιά αλλά ταυτόχρονα τη θεωρώ προτέρημα αν συνδυάζεται με μια αξιοπρεπή προσωπικότητα που έχει κάτι να πει. Το να αποτελεί μια γυναίκα «φαντασίωση» είναι σίγουρα κολακευτικό, χωρίς, όμως, ποτέ να είναι αυτοσκοπός. Υπάρχουν χιλιάδες όμορφες Ελληνίδες και τυχαίνει απλώς κάποιοι να με κατατάσσουν ανάμεσά τους. Τους ευχαριστώ.

Πηγή: you

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.