Eviabest.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019

ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΟΥ!!!
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Θα σας εξομολογηθώ τα κατά συρροή πολιτικά μου αμαρτήματα, από την ημέρα που για πρώτη φορά ψήφισα, έως τις εκλογές του 2007.
Σε καμία απ' αυτές τις εκλογικές αναμετρήσεις, παρά το γεγονός ότι ήμουν βαθιά θρησκευόμενο άτομο, ποτέ δεν ελάμβανα υπόψη ως κριτήριο επιλογής, τον αιματοκρίτη Πίστης ούτε του Αρχηγού του κόμματος που επέλεγα να στηρίξω, ούτε του υποψηφίου Βουλευτού που θα ψήφιζα!!!
Με αποτέλεσμα, εγώ ο Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός (ο βαθιά Θρησκευόμενος, ο γνήσιος Ρωμιός), να φέρνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, στο να επιβληθεί, μια καλά σχεδιασμένη, σταδιακή και μεθοδική αποχριστιανοποίηση και αποελληνοποίηση της Ελληνικής Νεολαίας και Ελληνικής Κοινωνίας, (δια του δόγματος Κίσινγκερ,, που απέβλεπε στο να αφαιρεθούν από τους Έλληνες,, η Θρησκεία τους, η Γλώσσα τους και η Ιστορία τους!!!) 
Όλοι θυμόμαστε την αφαίρεση από τις ταυτότητες της ένδειξης : "Χριστιανός Ορθόδοξος" (Χ.Ο).
Αυτό δε που έδωσε το τελικό κτύπημα στο Οικοδόμημα της ένθεης Παιδείας στη χώρα μας, ήταν η εισαγωγή το 2006, στις αίθουσες διδασκαλίας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, των ανθελληνικών, αντιχριστιανικών και Νεοταξικών βιβλίων γλώσσας, τα οποία υπάρχουν μέχρι και σήμερα στα Σχολεία, αφελληνίζοντας και αποχριστιανοποιώντας, τη μαιθητιώσα Νεολαία μας!!!!
Το δε Σεπτέμβρη του 2017, μπήκαν στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, που κύριος στόχος τους είναι να μυήσουν τους μικρούς μαθητές μας στην Πανθρησκεία!!!
Και το 2020 στη νέα αναθεωρητική Βουλή θα κριθεί, η τύχη ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ και θα πάμε ή σε ουδέτερο Θρησκευτικά Κράτος ή το Ελληνικό Κράτος θα μείνει Ορθόδοξο όπως είναι σήμερα!!!
Συνεχίζοντας, Φίλοι μου, τη δημόσια εξομολόγηση των Πολιτικών αμαρτημάτων μου, φτάνομε στο 2009.
Όπου το 2009 ήλθαν οι εκλογές και επιτέλους επαναστάτησε η Ορθόδοξη Χριστιανική και Ελληνική μου συνείδηση (βλέποντας, όλα αυτά που είχαν συμβεί μέχρι τότε σε βάρος της Ορθοδοξίας μας, της Γλώσσας μας και της Ιστορίας μας ( θυμάστε τη διαβόητη Ιστορία της έκτης Δημοτικού της κ. Ρεπούση) )
Απεφάσισα έτσι να μη ψηφίσω κανένα εκ των κομμάτων της τότε Βουλής και μέσα από το διαδίκτυο, ανακάλυψα μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!. Μια Πολιτική παράταξη Συνεχιστών της Πολιτικής του Ιωάννη Καποδίστρια, που το όνομα αυτής είναι : "ΚΟΙΝΩΝΙΑ".
Αυτό που πραγματικά με συγκλόνισε στην Πολιτική παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", ήταν οι καινοτόμες αρχές της.
Για οικονομία χρόνου, θα σας αναφέρω μόνο μια από τις πολλές προχωρημένες αρχές της (τις άλλες θα σας τις παρουσιάζω σταδιακά σε επόμενα άρθρα μου).
Η αρχή της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (αυτής της σύγχρονης Φιλικής Εταιρείας), που με έχει πραγματικά αφήσει άφωνο και δεν υπάρχει σε κανένα άλλο Πολιτικό κόμμα (είτε εντός είτε εκτός της Βουλής) είναι η εξής :
Για να γίνεις απλό μέλος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (πόσο μάλλον για να γίνεις στέλεχος ή υποψήφιος Βουλευτής κ.λ.π), κάνεις μια ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση και δηλώνεις ότι : ¨Είμαι Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός και αποκηρύττω το Μασονισμό και πάσης φύσεως αποκρυφισμό". 
Η αφεντιά μου, Φίλοι μου, που έγινε μέλος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, φέτος το Γενάρη, υπέγραψε μια τέτοια υπεύθυνη δήλωση (την οποία σας παρουσιάζω παρακάτω) και για να μπορέσω να απαλείψω από πάνω μου, όλα τα κατά συρροή Πολιτικά αμαρτήματα μου, που διέπραξα επί σειρά ετών,,ψήφισα την ΚΟΙΝΩΝΙΑ (αυτή τη σύγχρονη Φιλική Εταιρεία) στις εκλογές και του 2009 και του 2012 και του 2015 και θα συνεχίζω να την ψηφίζω, όσο η ΚΟΙΝΩΝΙΑ υπάρχει ως Πολιτική παράταξη!!!.
Και επειδή αυτό το θεώρησα λίγο, απεφάσισα, να αναδεικνύω μέσα από τη σελίδα μου στο fb, όλες τις ριζοσπαστικές αρχές, τις θέσεις και το καινοτόμο πρόγραμμα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, εντελώς ανιδιοτελώς, χωρίς να επιζητώ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ (είτε του Βουλευτή είτε του Υπουργού κ.λ.π), αλλά θα παραμείνω απλός στρατιώτης,και απλό μέλος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, γιατί, αυτός μόνο ο ρόλος μου ταιριάζει!!!.
.Μετά απ' αυτή τη δημόσια εξομολόγηση μου, Φίλοι μου Αγαπημένοι, αισθάνομαι πραγματικά πιο ανάλαφρα μέσα μου και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, και στο μερίδιο που μου αναλογεί, θα προσπαθήσω, να αφυπνίσω τις Ορθόδοξες Χριστιανικές συνειδήσεις, των Ορθοδόξων Ελλήνων Χριστιανών, ώστε το σημερινό Ορθόδοξο Ελληνικό Κράτος, να μη μετατραπεί σε ουδέτερο Θρησκευτικά Κράτος, γιατί για την ταπεινότητα μου Η ΕΛΛΑΔΑ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι αδέλφια δίδυμα!!! 
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ