Eviabest.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018

·ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

Παρακαλούμε, όπως προσέλθετε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 17.30 μ.μ. στο κτίριο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας (Σιώκου 4, Χαλκίδα - 1ος όροφος) για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στις 21 Μαρτίου 2018.

Σε περίπτωση μη απαρτίας και σε αυτή την ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τετάρτη 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 και ώρα 17.30 μ.μ. (χωρίς νέα πρόσκληση)  στον ανωτέρω χώρο, με τα κάτωθι θέματα:

 

  1. ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
  2. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ    2017
  3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 & 2018 (ΕΩΣ ΑΠΡΙΛΗ)
  4. ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  5. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  6. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

·ΕΚΛΟΓΕΣ - ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

 

Ο Εμπορικός & Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας, ενημερώνει τα μέλη του, ότι οι εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 12:00 έως τις 18:00, στον 1ο όροφο του Συλλόγου, Σιώκου 4.

Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα κατέχουν τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έως την Πέμπτη 12 Απριλίου. Μέλη με οφειλές για πάνω από 3 έτη, δύναται να ενεργοποιηθούν με το ποσό των 60€. Για τα νέα μέλη θα πρέπει να έχει παρέλθει ένας μήνας απ’ την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου περί εγγραφής τους στο Σύλλογο.

 

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ :

 

  • Κατάθεση υποψηφιοτήτων, έως την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 στα γραφεία του Συλλόγου (ώρες γραφείου, ή με αποστολή fax/ email).
  • Διάθεση ψηφοδελτίων, από  Τρίτη 17 Απριλίου 2018.
  • ΕΚΛΟΓΕΣ, την ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, από τις 12:00 έως τις 18:00.

         

  

Για το ΔΣ,

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

   

 

Ν. Αίσωπος                                                                                                            Σ. Γεροντίτης

 

 

 

 

Κατηγορία Ειδήσεις

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα, σας προσκαλούν στο «Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο στον Γιάννη Σκαρίμπα», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 7 μ. μ., στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου και περιλαμβάνει:  

 Ι. Ομιλία για τον θεατρικό κόσμο του Γιάννη Σκαρίμπα, από το Φιλόλογο – Ελληνιστή, Συμεών Σταμπουλού. 

ΙΙ.  Θεατρικό μονόλογο με  ΤΟ ΣΟΛΟ ΤΟΥ ΦΙΓΚΑΡΩ του Γιάννη Σκαρίμπα, από το Θέατρο Πολύτεχνο της Κέρκυρας, σε σκηνοθεσία-διασκευή Λάμπρου Ντούτσικου, σκηνικών Μαρίας Κρίγκα και υποκριτικής ερμηνείας του ηθοποιού Θόδωρου Πεντίδη.

 

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Η  Σουηδική ταινία «Το κορίτσι που μου έσωσε τη ζωή» στη Δροσιά

 

 

Στα πλαίσια του Προγράμματος ‘Ημέρες Κινηματογράφου’ η Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς  σε συνεργασία με τη Σουηδική Πρεσβεία, το Σουηδικό Ινστιτούτο, το Σουηδικό Ινστιτούτο  Κινηματογράφου και την Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος θα προβάλλει την ταινία « Το κορίτσι που μου έσωσε τη ζωή» τουHogir Hirori.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κώστας Μαντάς

Επιμέλεια και ανάλυση ταινιών: Καίτη Λεκάκου

 

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

«Το κορίτσι που μου έσωσε τη ζωή» τουHogir Hirori

Η ταινία κατέγραψε τις θηριωδίες του ISIS στο Κουρδιστάν και βοήθησε να αφυπνιστούν οι συνειδήσεις και οι άνθρωποι να αρχίσουν να βοηθούν τους πρόσφυγες που έφευγαν για να γλυτώσουν από τον απόλυτο φόβο.

Βραβεύθηκε ως το καλύτερο ντοκιμαντέρ στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Γκέτεμποργκ το 2016.

Σκηνοθεσία-Σενάριο- Φωτογραφία: Hogir Hirori

Σουηδία-Δανία/ 2016/79΄/ Ντοκιμαντέρ

Οι προβολές γίνονται στις 20.00’ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς,

Γρ. Λαμπράκη 19

 

Είσοδος ελεύθερη

Κατηγορία Εκδηλώσεις

 

Προσομοιωτής αγωνιστικής οδήγησης και Paramotor στο 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων!

 

Από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου στο ΠΕΑΚΙ

 

Οι εκπλήξεις εν όψει του 11ου Motor Festival διαδέχονται η μία την άλλη κι έρχονται να δικαιολογήσουν στον απόλυτο βαθμό τον όρο «γιορτή του ελληνικού Motorsport», που έχει αποδοθεί συνολικά στο φεστιβάλ!

Βλέπετε στο 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, οι παράλληλες δράσεις, που θα εκτυλίσσονται γύρω και πάνω (!) από την 4πλη μηχανοκίνητη αρένα δράσης θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους! 

Η σχολή αλεξιπτώτου πλαγιάς των Ιωαννίνων FLY& FUN, θα απογειώσει την αδρεναλίνη με την συμμετοχή πιλότων Paramotorαπό όλη την Ήπειρο, που θα πετούν πάνω από το Πανηπειρωτικό Στάδιο και θα προσγειώνονται στην αρένα του Motor Festival, ενώ δίπλα σε αυτήν θα υπάρχει προσομοιωτής αγωνιστικής οδήγησης!

Τα προγράμματα του προσομοιωτή θα… κόψουν την ανάσα: Χωρίς φρένα στους πάγους, Rally WRC Ford Escort, Yamaha Super Bike, Aprilia Moto Racing, Roller Coaster στα φαράγγια του διαστήματος, μαχητικό αεροπλάνο, Horror Ride και πολλά άλλα, που θα δώσουν τον… αέρα του επαγγελματία οδηγού σε όποιον το δοκιμάσει!

Επίσης μια δυναμική συμμετοχή στην έκθεση του 11ου Motor Festivalθα είναι – μεταξύ άλλων βεβαίως - αυτή της αντιπροσωπείας του Κωνσταντίνου Ζαβογιάννη, που θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα νέα μόντελα της Honda & Kymco, όπως και σε κάποιους τυχερούς να έχουν την πρωτόγνωρη εμπειρία να τα οδηγήσουν (test drive) στην αρένα του φεστιβάλ.

Ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς,  έχει υποσχεθεί πλούσιο θέαμα και το κάνει πράξη αφού οι παράλληλες δράσεις θα συνεχιστούν (Djs Parties, αθλητικές και χορευτικές επιδείξεις, πολλά Happening), την ώρα που εντός της – τεσσάρων επιπέδων – μηχανοκίνητης αρένας η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο με  Drift show, Stunt show, 4x4, Τράκτορες, Trial and Freestyle Show, Drag Show κ.α. από τους επαγγελματίες οδηγούς του Motor Festival.

Το Greek Tour του Motor Festival Drift Edition για το 2018 ξεκινά, λοιπόν, εντυπωσιακά το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου από τα Ιωάννινα  και το ΠΕΑΚΙ (θα συνεχιστεί σε Γαλάτσι, Χαλκίδα, Λάρισα). Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ (www.motorfestival.gr) και στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook.

Κατηγορία Εκδηλώσεις