Eviabest.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Γκλέτσος για τις επερχόμενες εκλογές, μέσω του Συνδυασμού του «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση». Πρόκειται για τον νέο Δήμαρχο Στυλίδας κ. Αχινιώτη Χριστόφορο, και την Υπεύθυνη Συμβουλευτικών Υπηρεσιών του Νομού Ευβοίας κυρία Ρουμελιώτου Ελισσάβετ.

Ακολουθεί αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

12/02/2019

Δελτίο τύπου
Η Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση ανακοινώνει δύο νέες υποψηφιότητες για τις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές.
Τον κ. Αχινιώτη Χριστόφορο του Δημητρίου, Μηχανολόγος Μηχανικός-Δήμαρχος Στυλίδας στον Νομό Φθιώτιδας και την κ. Ρουμελιώτου Ελισσάβετ του Παναγιώτη, Υπεύθυνη Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον Νομό Ευβοίας.

Στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν τα αναλυτικά βιογραφικά των υποψηφίων στην εφαρμογή «Gkletsos» για τα κινητά καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

Απόστολος Γκλέτσος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Επικεφαλής Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης

 
Κατηγορία Ειδήσεις

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!
Επειδή ο κ. Τσίπρας περιφρόνησε την Ιστορία και την αλήθεια, παραχωρώντας στους Σκοπιανούς : 1) Το όνομα 'ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", που δεν τους ανήκει. 2) Αναγνωρίζοντας το προφορικό Βουλγαρικό ιδίωμα που μιλούσαν οι Σλάβοι ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ" και 3) Δίνοντας στους Σκοπιανούς τη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" (οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους Μακεδόνες), διέπραξε τριπλή προδοσία!!!. Για αυτή την τριπλή του προδοσία, ο κ. Τσίπρας βραβεύτηκε , από τους Οικονομικούς κατακτητές μας, τους Γερμανούς!!!. Είμαι βέβαιος ότι οι Ιστορικοί του μέλλοντος, αυτό το βραβείο του κ. Τσίπρα,θα το χαρακτηρίσουν ως ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!! 
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ