Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ορεκτικά με αγγούρι

Το αγγουρι, το πιο δροσερό σαλατικό συνοδεύει σχεδόν όλες τις καλοκαιρινές ελληνικές σαλάτες.

Εκτός όμως από τους συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα αγγουράκια στις σαλάτες μας, μπορούμε να δοκιμάσουμε και κάποιες πιο ευφάνταστες μεθόδους όταν πρόκειται να ετοιμάσουμε ένα γιορτινό τραπέζι ή το μπουφέ ενός πάρτυ.

Καναπεδάκια αγγουριού με φέτα, λιαστές ντομάτες και βασιλικό. Για να πάρει η φέτα αυτή την κρεμώδη υφή θα πρέπει να κάνετε . Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων έβαλαν τη φέτα, λίγο τυρί κρέμα, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Το ελαιόλαδο θα το προσθέσετε στο τέλος.

Τα συγκεκριμένα ορεκτικα με αγγουρι, τα ονομάζουν μεσογειακά. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά η δική μας χωριάτικη σαλάτα σερβιρισμένη σε φωλιές αγγουριού!

Ανάμεσα σε άλλα υγιεινά σνακ βρήκαμε και τα ορεκτικα με αγγουρι, τυρί κρέμα και ρόδια. Μια τέλεια πρόταση για ένα φθινοπωρινό σνακ!

Βρήκαμε αυτές τις «βαρκούλες» φτιαγμένες από αγγούρι και γεμισμένες με μείγμα φέτας, φρέσκου μαϊντανού, άνηθου και λίγου πιπεριού.

Τα ρολάκια αγγουριού είναι μια πρόταση. Μπορείτε να δείτε  σε παλαιότερη ανάρτησή μας με θέμα Ευκολες συνταγες για μπουφε.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.