Eviabest.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019

Γνωστοποιείται ότι με την υπ’ αριθ. 1/2019 απόφαση της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ εγκρίθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 8 του ν. 4210/2013 (ΦΕΚ 254/Α/21-11-2013), το αίτημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΕ-ΑΔΜΗΕ ΑΕ για την πλήρωση συνολικά σαράντα (40) θέσεων Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης των κλάδων Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΠΕ (Τ1/Α), Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ή Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί ΠΕ (Τ1/Α) , Διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί ΠΕ (Τ1/Β), Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΠΕ (Τ1/Α) ή Διπλωματούχοι Μηχανικοί Αναλυτές-Πραγραμματιστές ΠΕ (Τ1/Ζ) και Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί ΠΕ (Δ01/Α) καθώς και Τεχνολογικής εκπαίδευσης του κλάδου Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΤΕ (Τ3/Α) , χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 10Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 27/2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) σύμφωνα με το άρθρο 18 του ν.2190/1994, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της εν λόγω προκήρυξης (10Κ/2017) βάσει των δικαιολογητικών που έχουν συνυποβληθεί με την αίτηση συμμετοχής τους στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης των αντίστοιχων κλάδων. Προσόντα ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας (13/9/2017) υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην ανωτέρω προκήρυξη δεν εξετάζονται.

Σύμφωνα με το συνημμένο ΠΙΝΑΚΑ ΘΕΣΕΩΝ καλούνται οι υποψήφιοι που είχαν αρχικώς δηλώσει με την αίτηση συμμετοχής τους προτίμηση για τους κωδικούς θέσεων 101 , 104 και 105 Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΠΕ (Τ1/Α) (στους οποίους πλέον προκύπτουν θέσεις πολυτέκνων/τέκνων πολυτέκνων, τριτέκνων/τέκνων τριτέκνων και συγγενών ΑΜΕΑ που δεν προβλέπονταν στην αρχική προκήρυξη) καθώς και για τον κωδικό θέσης 111 Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί ΠΕ (Δ01/Α), (στον οποίο πλέον προκύπτουν θέσεις πολυτέκνων/τέκνων πολυτέκνων και τριτέκνων/τέκνων τριτέκνων που δεν προβλέπονταν στην αρχική προκήρυξη) και οι οποίοι τυχόν είχαν την ιδιότητα του πολύτεκνου/τέκνου πολύτεκνου ή τρίτεκνου/τέκνου τρίτεκνου ή συγγενούς ΑΜΕΑ έως και την 13/9/2017, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων της Προκήρυξης 10Κ/2017, να υποβάλουν Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 ότι διέθεταν την κατά περίπτωση ιδιότητα μέχρι την ως άνω ημερομηνία καθώς και τα απαιτούμενα για την απόδειξη των συγκεκριμένων ιδιοτήτων δικαιολογητικά-πιστοποιητικά.

Η υποβολή των ανωτέρω γίνεται μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, αναφέροντας <<Δικαιολογητικά για τη διαδικασία των επιλαχόντων της προκήρυξης 10Κ/2017>> μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Δικαιολογητικά για τους επιλαχόντες της

Προκήρυξης 10Κ/2017

T.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 115.10

Το εμπρόθεσμο κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης.Πηγή-aftodioikisi.gr

Κατηγορία Ειδήσεις

Μια σημαντική συμφωνία υπέγραψε το Εμπορικό Επιμελητήριο Εύβοιας. Θα πωλούνται τα προϊόντα της Εύβοιας στη Δημοτική Αγορά της Γαλλικής πόλης Μπέλφορτ, η οποία βρίσκεται στη Νοτιοδυτική Γαλλία κοντά στα σύνορα με τη Βασιλεία. Είναι μια πόλη 50.000 κατοίκων, αλλά με αυξημένη τουριστική κίνηση.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε την 1η Ιανουαρίου του 2019 και τα εγκαίνια του χώρου όπου θα βρίσκονται τα Ευβοϊκά προϊόντα στη Γαλλική πόλη, θα γίνουν τον Ιούνιο. Έτσι θα μπορούν όχι μόνο να πωλούνται τα Ευβοϊκά προϊόντα στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και να διαφημίζονται μαζί με μια σειρά άλλων προϊόντων αλλά και υπηρεσιών. Το συγκεκριμένο σημείο θα λειτουργεί και σαν χώρος έκθεσης για ότι θέλει να προωθήσει η Εύβοια στο εξωτερικό.

Κατηγορία Ειδήσεις

 

Αποκαταστάθηκε οριστικά πλέον η βλάβη που καθιστούσε αδύνατη στους επισκέπτες της ιστοσελίδας OLNE.GR, τη ζωντανή μετάδοση εικόνας από τη γέφυρα της Χαλκίδας.

Πλέον το πρόβλημα λύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τεχνικά τρόπο και οι επισκέπτες της σελίδας του ΟΛΝΕ Α.Ε (www.olne.gr) θα μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο πλάνα από τη γέφυρα της Χαλκίδας και την παραλία της Χαλκίδας.

 
 
Κατηγορία Ειδήσεις