Eviabest.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 17 Μάιος 2018

 

Έτοιμος να παλέψει μ’ όλες του τις δυνάμεις για τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς η απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», αλλά και ο τρόπος που έγινε η μεταγραφή, έχει προκαλέσει πολλά… επεισόδια στη σχέση του με την ΑΕΚ.

Πάντως, στον Πειραιά λένε τα καλύτερα λόγια από τις επαφές που είχαν με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος, σύμφωνα με το «Φως» έδειξε την έντονη επιθυμία που έχει να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

«Σε όποια ομάδα και να συνεχίσω την καριέρα μου θα δώσω τα πάντα, όμως για τον Ολυμπιακό θα δίνω κι ένα 30% περισσότερο», φέρεται πως είχε τονίσει κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους του συλλόγου του Λιμανιού.

Εξώδικο ΑΕΚ σε Ολυμπιακό: «Δεν είναι ελεύθερος ο Λάζαρος» - Σε απολογία ο παίκτης

 ανακοιίνοση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον ΟλυμπιακόΜε εξώδικο απάντησε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο... εξώδικο του Ολυμπιακού με το οποίο την ενημέρωνε πως ξεκινά τις επαφές με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο επειδή μένει ελεύθερος την 1η Ιουλίου.

 

Η απάντηση της Ένωσης εστάλη το πρωί πριν οι «ερυθρόλευκοι» καταθέσουν αρχικά το συμβόλαιο του παίκτη στην Super League, τον οποίο τελικά ανακοίνωσαν το βράδυ της Τρίτης για δύο χρόνια.

Στο εξώδικό η ΑΕΚ επεσήμανε στον Ολυμπιακό πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει επαφές μαζί του

Στο δικέφαλο παρότι οι Πειραιώτες προχώρησαν κανονικά στη μεταγραφή του Έλληνα εξτρέμ δεν θα άλλαξουν τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν την κατάσταση.

Σύντομα θα καταθέσουν το συμβόλαιο του (το περιβόητο +1), θα καλέσουν τον παίκτη σε απολογία -πιθανότατα αύριο- για τα τελευταία γεγονότα και δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά για τη δήλωση περί απειλών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Κατηγορία Αθλητικά

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σπιτικές μάσκες για φυσικό,στιγμιαίο λίφτινγκ με γιαούρτι και χυμό λεμονιού.

Θα χρειαστείτε
1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Εφαρμογή
Αναμειγνύουμε τα δύο συστατικά.
Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό για να βοηθήσουμε να ανοίξουν οι φραγμένοι πόροι.
Σκουπίζουμε με καθαρή πετσέτα.
Τρίβουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπό μας και αφήνουμε να στεγνώσει για 20 έως 30 λεπτά.

Ξεπλένουμε και ενυδατώνουμε.Αυτή η μάσκα προσώπου βοηθά επίσης στην εξασθένιση των κηλίδων και των σημαδιών της ακμής.

 

Κάθε επιδερμίδα όμως έχει ιδιαίτερες ανάγκες γι’ αυτό καλό είναι να επιλέξετε ένα υλικό που θα βοηθάει στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το πρόσωπο σας.

Η σοκολάτα αποτελείται από κόκκους κακάο, το οποίο έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, μια ομάδα ουσιών (συμπεριλαμβανομένων των φλαβονοειδών), οι οποίες έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Επιπλέον, περιέχει λίπη (όπως το βούτυρο καριτέ και το βούτυρο κακάο), τα οποία έχουν ενυδατικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.

Υλικά

1/3 φλιτζανιού σκούρο κακάο

1/4 φλιτζανιού μέλι

3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

2 κουταλιές της σούπας αλεύρι βρώμης σε σκόνη

Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και απλώστε το μίγμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το 15 λεπτά να δράσει και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Κατηγορία Ομορφιά

Νύχια Άνοιξη 2018 (1)

Η Άνοιξη έφτασε και μαζί της ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε το μανικιούρ μας. Τα έντονα χρώματα και οι απαλές παστέλ αποχρώσεις, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε για τα νύχια σας αυτή τη σεζόν.

Δοκιμάστε τα ματ, τα neon nails, αλλά και τις opaque μεταλλικές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια μανικιούρ για την Άνοιξη. Από τα ανοιξιάτικα νύχια, όμως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα φλοράλ μοτίβα και τα all time classic κόκκινα νύχια.

Ακολουθούν 50+1 υπέροχες προτάσεις σχεδίων μανικιούρ βασισμένες στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη 2018. Δείτε τις και πάρτε ιδέες για τα δικά σας μοναδικά ανοιξιάτικα μανικιούρ, ιδανικά για κάθε ώρα και στιγμή!

Κόκκινα νύχια:

Μια από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες επιλογές στο μανικιούρ για τις γυναίκες είναι τα κόκκινα νύχια. Είναι σαγηνευτικά και διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα με το χρώμα της επιδερμίδας σας.

Χρησιμοποιήστε το κόκκινο βερνίκι νυχιών που θα επιλέξετε μόνο του ή σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χρώματα της σεζόν. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κόκκινο μανό της αρεσκείας σας ως βάση για να δημιουργήσετε ανοιξιάτικα φλοράλ μανικιούρ, είτε άλλα υπέροχα σχέδια στα νύχια.

Ματ ροζ μανικιούρ:

Το ροζ χρώμα στα νύχια είναι επίσης μια πολυαγαπημένη απόχρωση που διαθέτει κομψή, αλλά και girly όψη. Φέτος όμως, στα νύχια Άνοιξη 2018, θα δούμε την ματ εκδοχή τους. Ματ ροζ νύχια σε μονόχρωμα μανικιούρ ή συνδυασμένα με τις υπόλοιπες κορυφαίες τάσεις της εποχής, όπως τα 3D διακοσμητικά στοιχεία, οι γραμμές και τα negative space nails.

Παστέλ σχέδια στα νύχια:

Οι παστέλ αποχρώσεις θα αποτελέσουν κορυφαία τάση της μόδας για την Άνοιξη σε όλους τους τομείς. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες σε απαλές αποχρώσεις του ροζ, μωβ – λιλά, κίτρινου, πράσινου, γαλάζιου κλπ θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ολοκληρώστε λοιπόν ένα υπέροχο παστέλ ντύσιμο με το ανάλογο μανικιούρ και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Μανικιούρ με μαύρο βερνίκι νυχιών:

Μπορεί το μαύρο χρώμα στα ρούχα να αποτελεί κορυφαία απόχρωση για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις, ωστόσο η χρήση του στα νύχια έχει διχάσει τις απόψεις. Βλέποντας όμως μια υπέροχη συλλογή από σχέδια με μαύρα νύχια, ίσως αλλάξετε γνώμη. Πρόκειται για ένα χρώμα μανό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην δημιουργία εκπληκτικών μανικιούρ για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα. Κομψά, ροκ, αλλά και ιδιαίτερα σχέδια στα νύχια που θα λατρέψετε.

Έντονα ματ νύχια:

Καθώς ο καιρός ανοίγει τα έντονα χρώματα αρχίζουν να παίρνουν κορυφαία θέση στις επιλογές μας. Αν μάλιστα συνδυαστούν με ένα ματ φινίρισμα, το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό και ιδανικό για τα νύχια της Άνοιξης του 2018. Επιλέξτε λοιπόν όποια έντονη απόχρωση σας αρέσει, ανάμεσα σε neon ή άλλα έντονα χρώματα μανό και ολοκληρώστε το μανικιούρ σας με ένα matte top coat.

Ανοιξιάτικα φλοράλ μανικιούρ:

Άνοιξη και λουλούδια είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Στολίστε λοιπόν τα χέρια σας με υπέροχα ανοιξιάτικα φλοράλ μανικιούρ σε αμέτρητες αποχρώσεις. Δημιουργήστε σχέδια στα νύχια σας με λουλούδια χρησιμοποιώντας βερνίκια σε έντονους χρωματισμούς, αλλά και σε πιο σκούρες αποχρώσεις, δημιουργώντας έτσι το floral nail art που ταιριάζει στο στυλ σας. Τα λουλούδια μπορούν να διακοσμήσουν όλα σας τα νύχια ή ένα μικρό μέρος του ενός εξ αυτών. Ότι κι αν επιλέξετε, τα φλοράλ νύχια θα είναι must για την σεζόν.

Neon nails:

Πέρα από τα έντονα ματ νύχια, στα νύχια Άνοιξη 2018 θα δούμε γενικότερα τις neon αποχρώσεις ακόμη και με glossy – γυαλιστερό φινίρισμα. Αν λοιπόν θέλετε να δημιουργήσετε ένα άκρως εντυπωσιακό και ξεχωριστό μανικιούρ επιλέξτε να βάψετε τα νύχια σας με μανό σε neon χρώματα. Δημιουργήστε μονόχρωμα ή πολύχρωμα σχέδια και τραβήξτε τα βλέμματα.

Μανό για glitter nails:

Για λαμπερές εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε βερνίκια με glitter σε όποια απόχρωση επιθυμείτε για τα νύχια Άνοιξη 2018. Χρησιμοποιήστε τα βάφοντας ολόκληρο το νύχι, κάνοντας σχέδια ή απλώνοντας τα σε ένα μέρος της επιφάνειας του. Μπορούν να συνδυαστούν με απλά μανό, καθώς και με υπέροχα τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία.

Opague μεταλλικές αποχρώσεις στα νύχια:

Ένα ιδιαίτερο, αλλά πολύ κομψό και ξεχωριστό μανικιούρ που μπορείτε να κάνετε την φετινή Άνοιξη είναι αυτό των opaque μεταλλικών αποχρώσεων στα νύχια. Πρόκειται για χρώματα όπως το χρυσό, το ασημί, το ροζ χρυσό και όλες τις μεταλλικές αποχρώσεις που έχουν μια θαμπή όψη.

Βάψτε τα νύχια σας με ένα ή περισσότερα από τα opaque μεταλλικά μανό και δημιουργήστε εκπληκτικά μανικιούρ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια τέτοιου είδους απόχρωση για να δημιουργήσετε σχέδια στα νύχια σας, ακόμη κι αν η βάση τους είναι ένα απλό χρώμα μανό.

Σχέδια στα νύχια με γραμμές:

Ένα από τα πιο απλά σχέδια στα νύχια της Άνοιξης 2018 είναι αυτό των γραμμών. Δημιουργείται με ένα πινελάκι μανικιούρ ή με αυτοκόλλητες ταινίες – οδηγούς. Εναλλακτικά μπορείτε απλά να κολλήσετε τις αυτοκόλλητες ταινίες και να τις αφήσετε να συμπεριληφθούν στο μανικιούρ.

Οι γραμμές αυτές μπορεί να είναι μονόχρωμες ή χρωματιστές, ίσιες ή κυματιστές, είτε να τέμνονται μεταξύ τους. Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει και κάντε υπέροχα σχέδια με γραμμές στα νύχια.

Nude νύχια με μαύρες γραμμές:

Μια ιδιαίτερη και αξιοσημείωτη τάση στο μανικιούρ για την σεζόν είναι και τα nude νύχια με μαύρες γραμμές. Δημιουργείται πολύ εύκολα και έχει άπειρες παραλλαγές που μπορείτε να κάνετε.

Απλά επιλέξτε ένα nude μανό, βάψτε την βάση του νυχιού σας και σχεδιάστε τις μαύρες σας γραμμές πάνω της. Αν θέλετε μπορείτε να παραλείψετε το nude βερνίκι και να αφήσετε τα νύχια σας άβαφα, μόνο με την θρεπτική τους βάση. Στη συνέχεια ζωγραφίστε τις ευθείες της επιλογής σας και το ανοιξιάτικο μανικιούρ σας είναι έτοιμο!

 
 
Κατηγορία Ομορφιά