Κάρυστος-Μπράβο στην ομάδα Karystos Bikes

Την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016 στο Δημαρχείο Καρύστου, οι υπεύθυνοι του Karystos Bikes, κος Κ. Ξιαλίνας και κα Σ. Τσούμα, απέδειξαν έμπρακτα την κοινωνική ευθύνη που τους χαρακτηρίζει προσφέροντας ένα φορητό απινιδωτή στο Σύλλογο Λέσχη 4χ4 Καρύστου.

Τα μέλη της ΟΑΚ (Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) της Λέσχης, που παρακολούθησαν την απαραίτητη εκπαίδευση και πιστοποιήθηκαν στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, από σήμερα διαθέτουν στα χέρια τους μία ιατροτεχνολογική συσκευή που μπορεί να σώσει ζωές, υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

ΚάρυστοςΣτην παραλαβή - παράδοση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καρύστου κος Λ. Ραβιόλος, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ευβοίας κος Γ. Κωστόπουλος, οι υπεύθυνοι του Πυροσβεστικού Κλιμάκιου Καρύστου κος Αποστόλου και κος Σταυρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κος Κ. Διγαλέτος

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.