Επιστολή προς τον Γιώργο Γιαννούκο από το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων Γιώργο Γιαννούκο, απέστειλε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Στάθης Λειβαδίτης, καταθέτοντας πρόταση για την υιοθέτηση ψηφίσματος ανακήρυξης του Δήμου ως "Ελεύθερη Ζώνη από την ΤΤΙΡ" ("TTIP Free Zone").

 

Ο Σ. Λειβαδίτης στην επιστολή του περιλαμβάνει πολλά στοιχεία σχετικά με τη Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων (γνωστή ως ΤΤΙΡ) που συζητείται εν κρυπτώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς επίσης και τις αποφάσεις – ψηφίσματα που έχουν λάβει πάνω από 10 Δήμοι και μια Περιφέρεια στη χώρα μας αλλά και πάνω από 1.800 Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλη την Ευρώπη.

 

"Αν ψηφιστεί η συνθήκη αυτή, συνολικά η δημοκρατία τίθεται εν κινδύνω", σημειώνει ο Σ. Λειβαδίτης και προτείνει στον Γ. Γιαννούκο να μπει το θέμα στην ημερήσια διάταξη Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να συζητηθεί και να υπάρξει ψήφισμα ανακήρυξης.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.