Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η πρώτη ρεγκάτα του Ευβοϊκού είναι γεγονός!!

Η πρώτη ρεγκάτα του Ευβοϊκού είναι γεγονός!!

Evia Island Regatta - 4 Αυγούστου 2019.

Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι προσπάθειες για την υλοποίηση του Νήσος Εύβοια Regatta 2019 – Evia Island Regatta 2019, πρωτοβουλίας που ανέπτυξαν το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Σωματείο Αλληλοβοήθειας μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας, τον Ναυτικό Όμιλο Λίμνης και τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 Αυγούστου και αποσκοπεί στην ανάδειξη των φυσικών ομορφιών του νησιού μας και της κουλτούρας του αλλά και την ενίσχυση της τουριστικής του ταυτότητας.

Στις τελευταίες συναντήσεις που έλαβαν χώρα στο Επιμελητήριο Εύβοιας, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την διοργάνωση της ρεγκάτας, ενώ ορίστηκε και η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης, η οποία θα αποτελείται από 12 άτομα.

Συγκεκριμένα έξι άτομα του Επιμελητηρίου/ΣΑΜΕΕ υπό την εποπτεία της προέδρου κ.Βούλα Αγιοστρατίτη Σταθόπουλος Γιάννης, Γεωργουλόπουλος Θεοδόσης- Theodosis Georgoulopoulos, Μπουραντά Παρασκευή - Vivi Bouranta, Δημήτρης Βαρελάς, Κατσίκας Δημήτρης, Παπαθανασίου Γιάννης και τέσσερα άτομα από τον Ι.Ο.Χ. οι κύριοι Ζουλάμογλου Πέτρος- Peter Zoulamoglou, Κατσικαβάλης Κωνσταντίνος, Ροντογιάννης Άγγελος, Αναστάσιος Στενός-Tasos Stenos, ένα άτομο από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Ωρεών η κ.Κοσμίδη Ελένη και ένα άτομο από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Λίμνης ο κ. Χρυσομάλλης Δημήτρης.

Αποφασίστηκε επίσης η σύσταση επί μέρους επιτροπών ως αναγκαίων για την αρτιότερη υλοποίηση της διοργάνωσης καθώς και η προβολή και επικοινωνία του αγώνα και των παράλληλων εκδηλώσεων.

Έμπρακτο ενδιαφέρον για συμμετοχή στην διοργάνωση έδειξαν τόσο η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος όσο και ο Οργανισμός Λιμένων Ν. Ευβοίας - ΟΛΝΕ επίσης αναδείχθηκε η αναγκαιότητα συμμετοχής και των Δήμων αλλά και η αναγκαιότητα συμπαράστασης χορηγών.

Όπως αποφασίστηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική διοργάνωση και με στόχο την επιτυχή της διεξαγωγή, ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στον χώρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Προβάλλουμε την Εύβοια μας παντού και πάντα!

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.