Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Λίμνης

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας - Κακοποιημένου παιδιού "Ο Καλός Σαμαρείτης" διοργανώνει με την συμπαράσταση του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας τον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λίμνης με φιλανθρωπικό σκοπό στήριξης της Βορείου Ευβοίας την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Η διαδρομή είναι 8 χιλιομέτρων, με αφετηρία το Δημαρχείο Λίμνης, αναστροφή στα Κατούνια, τερματισμός Δημαρχείο Λίμνης (Διαδρομή επί της παραλιακής οδού στο σύνολό της). Έναρξη αγώνα 11:00 π.μ..

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στην διαδρομή των 8000μ, θα πρέπει να έχουν ηλικία 18 ετών και άνω.

2. Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

3. Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα δέκα (10,00) ευρώ

4. Η συμμετοχή πληρώνεται είτε με κάρτα είτε με τραπεζική μεταφορά σε λογαριασμούς που κοινοποιούνται όταν γίνει η εγγραφή

5. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να προσκομίσουν πριν τον αγώνα:

α) Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (εφόσον έχουν περάσει δεκατέσσερις [14] ημέρες ύστερα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου)

β) Επίσημη βεβαίωση νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά το πρώτο θετικό τεστ και ισχύει για 180 ημέρες μετά το πρώτο θετικό τεστ

γ) Αρνητικό αποτέλεσμα PCR test 72 ωρών

δ) Αρνητικό αποτέλεσμα rapid test 48 ωρών

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα κλείσουν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα πραγματοποιούνται εγγραφές από 9:00 π.μ. ως 10:00 π.μ. στο σημείο εκκίνησης.

Δύο λεωφορεία θα εκκινήσουν από την Χαλκίδα από τον σταθμό του ΟΣΕ (Παλαιά γέφυρα Χαλκίδας) 07:45 π.μ. και 08:20 π.μ. με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά για τους συμμετέχοντες στον αγώνα. Περαιτέρω λεπτομέρειες στην αφίσα του αγώνα.

 

 

 

 

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.