Θεά στην παραλία

Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να είσαι θεά πριν την παραλία!

Μιας και είμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι καλό θα είναι να ξεκινήσεις από τώρα την κατάλληλη προετοιμασία ώστε να είσαι 100% έτοιμη να κατακτήσεις ττα πλήθη τόσο στην παραλία όσο και στις νυχτερινές περιπλανήσεις σου στα σοκάκια των νησιών που θα βρεθείς! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε όλα εκείνα τα προβλήματα που σε βασανίζουν και τελικά να είσαι η απόλυτη θεά του καλοκαιριού.

Μιας και είμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι καλό θα είναι να ξεκινήσεις από τώρα την κατάλληλη προετοιμασία ώστε να είσαι 100% έτοιμη να κατακτήσεις τα πλήθη τόσο στην παραλία όσο και στις νυχτερινές περιπλανήσεις σου στα σοκάκια των νησιών που θα βρεθείς! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε όλα εκείνα τα προβλήματα που σε βασανίζουν και τελικά να είσαι η απόλυτη θεά στην παραλία!

Βήμα 1ο: Κρύψε τις ραγάδες! Μπορεί να έχεις τέλειο σώμα αφού έχεις ρίξει τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο, όμως οι αντιαισθητικές ραγάδες εξακολουθούν να σου σπάνε τα νεύρα. Μπορεί να μη γίνεται να τις εξαφανίσεις είναι όμως στο χέρι σου να τις καμουφλάρεις τέλεια ακολουθώντας τα παρακάτω: βάλε το νερό στην καθημερινότητα σου καταναλώνοντας 8-10 ποτήρια ημερησίως και φρόντισε η διατροφή σου να είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, που θα βρεις στα αμύγδαλα και το σπανάκι ενώ ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα θα δεις αν επιλέξεις ενυδατική κρέμα πλούσια σε βιταμίνη Ε. Το body butter καρύδας ελαχιστοποιεί τις ραγάδες αν το απλώνεις σχολαστικά στα προβληματικά σημεία 2 φορές την ημέρα . Αν δεν έχεις ήδη κάνει κάνα μπανάκι στη θάλασσα, μη χάνεις καιρό! Το μαυρισματάκι - ακόμη και το πολύ ελαφρύ είναι αυτό που κάνει τις ραγάδες αόρατες! Βέβαια μην το παρακάνεις , διότι αν γίνεις φτυστή μαύρη γαζέλα τότε η διαφορά θα είναι ακόμη πιο έντονη. Ακόμη μη ξεχνάς το στρέτσινγκ! Η ελαστικότητα του δέρματος σου θα τονωθεί τέλεια ακόμη και με λίγες μόνο ασκήσεις την ημέρα!

Βήμα 2ο: Αφυδατωμένο πρόσωπο τέλος! Εννοείται ότι τώρα που πλησιάζουμε στο καλοκαίρι οι ανάγκες της επιδερμίδας σου αλλάζουν διαρκώς και η ενυδάτωση είναι ένα βασικό κομμάτι που αξίζει την προσοχή σου. Ας τα δούμε αναλυτικά: τώρα το καλοκαίρι θα πρέπει να μείνεις πιστή στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας γιατί ο ήλιος και η ζέστη το επιβάλλουν! Αυτό σημαίνει καθημερινός καθαρισμός , τονωτική λοσιόν, ενυδατική κρέμα με αντηλιακό δείκτη προστασίας για τη μέρα ,κρέμα νύκτας για ανάπλαση της επιδερμίδας και απαραίτητη αντηλιακή για πρόσωπο με τον κατάλληλο δείκτη προστασίας για την παραλία και είσαι έτοιμη!

Βήμα 3ο :Ενυδατωμένο κορμάκι: αν θες να δείχνεις όχι μόνο κούκλα αλλά και πιο αδύνατη δεν έχεις παρά να φροντίζεις καθημερινά για να δείχνει και να είναι σωστά ενυδατωμένο το δέρμα σου. Το σκράμπ τουλάχιστον 1 φορά τις 15 μέρες θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από τον οργανισμό σου ενώ θα βοηθήσει την καλή κυκλοφορία του αίματος και άρα θα σε βοηθήσει να χάσεις πόντους από τα επίμαχα σημεία αν συνδυάσεις την άσκηση και τη σωστή διατροφή! Για βαθιά ενυδάτωση το body butter είναι ότι πρέπει ειδικά με άρωμα καρύδα, βανίλια ή μάνγκο, το οποίο θα σε βάλει απευθείας στο κλίμα του καλοκαιριού! Η σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα φαίνεται πιο λαμπερή και μην ξεχνάς ότι η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω αν θέλεις να αποκτήσεις το μαύρισμα των ονείρων σου , άρα δεν έχεις παρά να τη βάλεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα!

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.