Σκύρος-Δράσεις για την υγεία


Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 επισκέφθηκαν το νησί μας ομάδα γιατρών σε συνεργασία με τον Δήμο Σκύρου, το «Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής», τον «Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών» και τον «Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας», οι οποίοι εξέτασαν αφιλοκερδώς τους σκυριανούς συμπολίτες μας.Δ

Η ομάδα των γιατρών που απαρτιζόταν από τον κ.Ντούντα Λεωνίδα καθηγητή Ενδοκρινολογίας και τους συνεργάτες του , τον κ.Πέγκο Ιωάννη γιατρό Ορθοπεδικό, τον κ.Καλιακμάνη Νικόλαο γιατρό παθολόγο και τον κ.Χατζηγιαννάκη Μιλτιάδη γιατρό Παίδο-Ω.Ρ.Λ., εξέτασαν 127 περιστατικά. Συγκεκριμένα ο γιατρός Ενδοκρινολόγος πραγματοποίησε 45 υπερήχους θυρεοειδούς αδένα και μέτρησης σακχαρώδους διαβήτη, ο γιατρός Ορθοπεδικός εξέτασε 47 περιστατικά, ο γιατρός Παθολόγος εξέτασε 20 περιστατικά και ο γιατρός Παίδο-Ω.Ρ.Λ. εξέτασε 15 περιστατικά.

Η δέσμευση του Δημάρχου ώστε οι δράσεις αυτές να πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο-κατά το δυνατόν-ποιοτικότερη παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης προς τους κατοίκους του νησιού μας, γίνεται πραγματικότητα μιας και οι επισκέψεις γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στην Σκύρο είναι πλέον συχνότατες.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.