Έχει ένα δίκιο η Μιντζιφίρη..

Πολλλά τα προβλήματα σε σχολείο του Βατώντα ...

Γεμάτη αγανάκτηση η Ελένη Μιντζιφίρη αναφέρει τα εξης

Αγιασμός από το " πλήρως " ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο Βατώντα. Εκτιμώ τις προσπάθειες του Αντιδημάρχου καθώς και της προέδρου και αντιπροέδρου του τοπικού μας και μόνο. Όχι δεν βάφτηκε το σχολείο, όχι μόνο τοποθετήθηκαν τα νέα στρώματα της στέγης κάτω από την καλαμοσκεπή, δεν επιδιορθώθηκε η ζημιά στην σκεπή, όσο βάφτηκε εξωτερικά και επιδιωρθώθηκε βλέπετε τι πασαλείμματα έγιναν. Στο γραφείο καμμία παρέμβαση το ίδιο και στην αίθουσα υπολογιστών. Ακόμη περιμένουμε τεχνικό για επισκευές και συντηρήσεις των Ή. Υ. Έναν ξυλουργό που χρειαστήκαμε στον χρόνο πάνω μας το έφτιαξε το πρόβλημα γονέας! Τέλος πάντων!

Το Δημοτικό Σχολείο Βατώντα, ανήκει στα παιδιά του και στις οικογένειές τους. Σε κανέναν δ/ντη ή δ/ντρια. Φτιάχνεις τα σχολεία γιατί επιβάλλεται και όχι για να εξοικονομήσεις ψήφους! Να ευχαριστήσω πλέον, του πάτερ Ιεροθέου και των συναδέλφων εκπαιδευτικών, τον κ. Χάλιο Νίκο από το τοπικό Συμβούλιο καθώς και την κ. Μιτζιφίρη Αθ. Ελένη, δημοτική σύμβουλο εκλεγμένη με τη " Δύναμη ευθύνης " στη Δ.Ε. Ν.Αρτάκης, οι οποίοι μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μου, όντας παρόντες στον σημερινό αγιασμό.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.