Μπήκαν και οι μπασκέτες στο κλειστό Βασιλικού!

Μετά από 14 μήνες και τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το Ληλάντιο, με το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής να υφίσταται μεγάλες ζημιές όπως μεταξύ άλλων στο παρκέ και τα αποδυτήρια, δόθηκε από σήμερα και πάλι προς χρήση για τους συλλόγους και τους δημότες της περιοχής!

Το παρκέ αντικαταστάθηκε από την περασμένη εβδομάδα, ενώ σήμερα τοποθετήθηκαν και οι μπασκέτες, με αποτέλεσμα το κλειστό γυμναστήριο να αποκτήσει και πάλι παλμό μετά από ένα διάστημα 14 μηνών, με τη μπασκετική ζωή να επιστρέφει και πάλι στο σπίτι της!

Οι αθλητές του ΓΑΣ Βασιλικού πάτησαν για πρώτη φορά σήμερα παρκέ, καθώς τοποθετήθηκαν και οι μπασκέτες, ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο το κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια για τα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΣΚΑΣΕ!

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.