The Voice: Ποιος είναι ο Ευβοιώτης με την κρυστάλλινη φωνή

Το The Voice επέστρεψε για ένα ακόμα Σάββατο και οι εντυπωσιακές φωνές δε λείπουν από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό 

Ένας από αυτούς είναι και ο Ευβοιώτης, Γιώργος Πάττας, ο οποίος επέλεξε να πει το κλασικό και αγαπημένο κομμάτι του Σαμ Σμιθ, με τίτλο «Writing’s on the wall». Ένα τραγούδι απαιτητικό με ψηλές νότες, αλλά πολύ καλά έκανε που το είπε ο διαγωνιζόμενος.

Χαρακτηριστικό ότι η Έλενα Παπαρίζου «μυρίστηκε» το ταλέντο από την πρώτη νότα γυρνώντας την καρέκλα της. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι coaches, τους οποίους ο Γιώργος κατάφερε να τους κάνει να ανατριχιάσουν. 

Με το που σταμάτησε να τραγουδάει έγινε χαμός στο stage του The Voice, με τον διαγωνιζόμενο να είναι φίλος ενός άλλου τραγουδιστή που ήταν μέλος της ομάδας της Έλενας. Κάτι που ίσως να επηρέασε και την τελική του επιλογή.

Ο «Μουζού» με χιουμοριστική διάθεση άρχισε να φωνάζει «σκάνδαλο» υπονοώντας ότι ο Γιώργος είχε ήδη επιλέξει να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Μια ακόμα φωνάρα καταλήγει στο team Helena

Ο Ευβοιώτης ανατρίχιασε τους coaches του The Voice με την καταπληκτική του ερμηνεία

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.