Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπράβο στο Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας!

Tο Λύκειο των Ελληνίδων ανακοινώνει ότι το Λύκειο των Ελληνίδων Σίδνευ- Αυστραλίας μας απέστειλε ικανή οικονομική ενίσχυση για να διατεθούν για στήριξη και ανακούφιση των κατοίκων της Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας που τρομερά δοκιμάστηκαν από τις φοβερές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή στις αρχές Αυγούστου 2021.
Επίσης το Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών στο πνεύμα της ενίσχυσης των κατοίκων της ίδιας περιοχής ,μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές απέστειλε λευκά είδη καινούργια (σεντόνια, προσόψια, παπλώματα, κ.λ.π.) προκειμένου να διανεμηθούν στους κατοίκους οι οποίοι αδυνατούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες .
Η χειρονομία τους αυτή αποδεικνύει αφ' ενός την συμπαράσταση τους στο δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο και αφετέρου ότι τα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης που διέπουν την Λυκειακή οικογένεια είναι πάντοτε ενεργά.
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την θαυμάσια αυτή χειρονομία τους που θα δώση ανακούφιση και ελπίδα στους σοβαρά δοκιμαζόμενους πολίτες της Βόρειας Εύβοιας.
Λύκειο των Ελληνίδων
Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.