Ερέτρια-Δράση στο Μουσείο Ερετρίας απο τους Ενεργούς Πολίτες Ερετρίας

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, ώρα 10 π.μ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ερέτριας, η διεθνής ημέρα Μουσείων και η Παγκόσμια ημέρα Πολιτισμού γιορτάζονται μέσα απο μια σύγχρονη, βιωματική ξενάγηση του Μουσείου με στόχο την προσέγγιση του ως ζωντανό κύτταρο της πόλης και παράλληλα την ανάδειξη του σε λίκνο μάθησης και ψυχαγωγίας.

Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι θα φύγουν γεμάτοι εικόνες και εμπειρίες και μια καινούρια οπτική πια για το Ίδρυμα- το χώρο που δεν είναι πια άψυχος άλλα μέρος της καθημερινότητας, ένα καταφύγιο πολιτισμού γεμάτο προκλήσεις.

Το Μουσείο αποτελεί τον πιστότερο δίαυλο επικοινωνίας με το παρελθόν, τον τρόπο ζωής και δημιουργίας των προγόνων μας. Αποτελεί παράλληλα θύλακα εξασφάλισης του πολιτισμού μας με μάτια στο μέλλον.

«Με το να τιμάμε τον πολιτισμό μας, να τον προάγουμε και να σεβόμαστε όλα όσα μας κληροδοτήθηκαν διασφαλίζεται η συνέχεια και η τόνωση της εθνικής μας συνείδησης, ενώ η γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα αποτελούν εθνικά οχυρά. Στρατηγός Μακρυγιάννης!

Η δράση είναι ανοιχτή για όλους και η βιωματική ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο!
Σας Περιμένουμε
Σύλλογος Ενεργών Πολιτών "Η Μέδουσα"

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.