Ο Πανευβοϊκός Γυμναστικός Σύλλογος καΘαρίζει την ακτή της Αμαρύνθου

Οι καλοκαιρινές διακοπές σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάνε τα σχολειά κλίνουν.

Όντας προνομιούχοι μένοντας σε παραθαλάσσιο χωριό απολαμβάνουμε τον ήλιο και την θάλασσα που μας προσφέρει απλόχερα ο τόπος μας .

Μια από της γνωστότερες παραλίες για ντόπιους και τουρίστες της Αμαρύνθου βρίσκετε στην περιοχή "Αλαμπέηκα".

Η ίδια παραλία που και ο Πανευβοϊκός Γυμναστικός Σύλλογος κάθε καλοκαίρι διοργανώνει τουρνουά BEACH VOLLEY.

Με ιδιωτική πρωτοβουλία κάτοικος της περιοχής καθόλα τους χειμερινούς μήνες στον ελεύθερο χρόνο του διατηρεί τον χώρο όσο μπορεί άψογο.

Παρόλα αυτά μέλη του Δ.Σ του Πανευβοϊκόυ Γυμναστικού Συλλόγου την Δευτέρα 30 Μαΐου μετά τις 16:00 θα βρεθούν στο σημείο και σε συνεργασία θα δουν σε τι κατάσταση βρίσκετε η παραλία ώστε αν απαιτηθεί να προβούν σε καθαρισμό ή ότι άλλο απαιτείτε ώστε όλοι μας να απολαμβάνουμε ντόπιοι και τουρίστες την πιο πολυσύχναστη παραλία της Αμαρύνθου .

Για αυτό παροτρύνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου όσοι μπορούν και θέλουν να έρθουν στο σημείο την ημέρα και ώρα και να συνεισφέρουν αντίστοιχα και εκείνοι με την παρουσία τους σε αυτήν τη προσπάθεια

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.