Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλοι Γιάννη Σκαρίμπα -Γενική Συνέλευση

Φίλοι Γιάννη Σκαρίμπα (Αρχαιρεσίες)

 

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλοι Γιάννη Σκαρίμπα προγραμματίζει την εκλογοαπολογιστική Γενική του Συνέλευσηγια την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας τη μεταθέτει για την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 7 μ. μ., με τόπο συνεύρεσης τον επί της οδού Λυκόφρωνος 4 χώρο του πρώην Ληξιαρχείου Χαλκίδας.

 Παρακαλούνται τα νυν μέλη και οι φίλοι που επιθυμούν να ενταχθούν στις τάξεις τωνΦίλων του Γιάννη Σκαρίμπα να παρευρεθούν στη Γ. Σ., στηρίζοντας παράλληλα την υπόσταση και την καλή λειτουργία του Συλλόγου.

Διευκρινίζεται ότι:

  Ι. Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τησυμμετοχή τους ή να αποτελέσουν τα νέα μέλη του Συλλόγου, μπορούν να το πράξουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ενώ όσοι επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότηταγια το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο ή την τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή, παρακαλούνται όπως το δηλώσουν το αργότερο έως την παραμονή της εκλογικής διαδικασίας.

  ΙΙ. Η ετήσια συνδρομή του Συλλόγου είναι 10 €.

  ΙΙΙ. Δηλώσεις υποψηφιοτήτωνή παροχή πληροφοριώνστα μέλη του Δ. Σ.:

Κώστα Μπαϊρακτάρη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.),ΑίμηΓεωργουδάκη(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.),Μαριέττα Γεωργιάδου (2221024469),  Δέσποινα Κοντάκη  (2221042998, 6981381014&DespinaKontaki<Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>), Κυριακή Λυμπέρη (2221084867 &Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) & Γωγώ Μοσχολιού (2221053528 &Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

   Για το Δ. Σ. του Συλλόγου

 

    Ο         Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας

 

Κωνσταντίνος Κλ. Μπαϊρακτάρης           ΑίμηΓεωργουδάκη

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.