Σκύρος-“Meeting the Odyssey”

Eνα κοινωνικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνεργασίας που θα αποπλεύσει από την Βαλτική Θάλασσα και θα φθάσει μέχρι την Μεσόγειο ετοιμάζει ο Δήμος Σκύρου.

Κάθε καλοκαίρι, από το 2014 έως το 2016, καλλιτέχνες και οργανωτές από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες θα ταξιδέψουν μαζί, οργανώνοντας εργαστήρια (workshops) και δίνοντας θεατρικές παραστάσεις. Το πρόγραμμα είναι ένας συνδυασμός στοιχείων από την Οδύσσεια, σύγχρονων θεμάτων της Ευρώπης και ιστοριών που θα αντληθούν μέσα της επαφής με τις τοπικές κοινότητες των πόλεων/λιμανιών. Πέρα από αυτό, το πρόγραμμα “Meeting the Odyssey” είναι ένα ταξίδι από μόνο του: φέρνει σε επαφή άτομα από όλη την Ευρώπη μέσα από μια μακρόχρονη συνεργασία με σκοπό να ανακαλύψει διαφορετικά καλλιτεχνικά τοπία και πολιτιστικά ήθη και να αναπτύξει νέες συνεργασίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.Στην Σκύρο θα βρίσκεται από 8-13 Ιουλίου 2016.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• 9-12 Ιουλίου 2016 «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολειού Σκύρου (δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2222350300).
• 10 Ιουλίου 2016 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Landing an Odyssey” στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολειού Σκύρου

• 12 Ιουλίου 2016 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Waiting for the rain” στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολειού Σκύρου

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.