Χαλκίδα-Ημερίδα με θέμα το Φαινόμενο του Πορθμού του Ευρίπου

ΕΥΡΙΠΟΣ: ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ;
Στιγμιότυπα από την ημερίδα "Κόντρα στο ρεύμα", που διοργανώθηκε από τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο και διοργανωτή πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων 'Mad Waters". Η ημερίδα είχε θέμα της κυρίως το Φαινόμενο του Πορθμού του Ευρίπου και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Λούσυ της Χαλκίδας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης και πάρα πολλοί συμπολίτες μας.

Μίλησαν: Οι καθηγητές κ. Μιρέλα Χαρσούλα, κ. Χρήστος Ευθυμιόπουλος και κ. Χρήστος Τζέμος από το Κέντρο Ερευνών Αστρονοµίας και Εφαρµοσµένων Μαθηµατικών της Ακαδηµίας Αθηνών, οι οποίοι προσέγγισαν το φαινόμενο της παλίρροιας γενικότερα και ο υποφαινόμενος με το παραπάνω θέμα.

Βραβεύθηκε: Ομάδα μαθητών του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Χαλκίδας για την καλύτερης αφίσα για το Φαινόμενο του Πορθμού του Ευρίπου. Επίβλεψη: Κώστας Μπεληγιάννης, καθηγητής του Εσπερινού Λυκείου. O Οργανισμός Λιμένων Νομού Ευβοίας προσφέρθηκε να τοποθετήσει την αφίσα τιμητικά στο σημείο της παλαιάς γέφυρας.

Βραβεύθηκαν και απενεμήθηκαν έπαθλα στους κολυµβητές που συμμετείχαν στον κολυμβητικό αγώνα “Evripos challenge swimming”.

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.