«Γεύμα Αγάπης» στη Σκυρο

Σε εκδήλωση-θεσμό τείνει να μετατραπεί  το «Γεύμα Αγάπης» που παρέθεσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 το μεσημέρι, ο Δήμος Σκύρου  μέσω του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Σκύρου ως προσφορά αλληλεγγύης προς τους οικονομικά ασθενείς συντοπίτες μας, αλλά και για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.  Παρών  ο Δήμαρχός Σκύρου κ.Χατζηγιαννάκης Ε.Μιλτιάδης, ο οποίος συγκινημένος από την προσέλευση αλλά και την διάθεση που επέδειξαν τα άτομα της τρίτης ηλικίας για την μικρή αυτή γιορτή την οποία διοργάνωσε ο Δήμος και η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κα.Κουκοβίνου Ελένη, τραγούδησε και χόρεψε μαζί τους με αμείωτο κέφι επί ώρες  και με την “επίσκεψη” του «Αϊ-Βασίλη» ο οποίος  μοίρασε σε όλους δώρα, έληξε την όμορφη γιορτή.

ο Δήμος Σκύρου  ως αρωγός και σύμμαχος όλων όσων έχουν ανάγκη την συνδρομή και τη στήριξη του, στέκεται διακριτικά στο πλευρό των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων. Ήτοι, κοντά στην τρίτη ηλικία, στους πολύτεκνους, στους χαμηλό-συνταξιούχους, στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.