Γιατι επισκεφθηκε η Δημαρχος Ιστιαιας την Ρουμανια;

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. 

 

Στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Ρουμανία, ως φιλοξενούμενη της Δημάρχου Βουκουρεστίου κ. Γαβριέλας Φιρέα, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου επισκέφθηκε τον Δήμο του VOLUNTARI  όπου και της επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή.

Ο Ρουμάνος Δήμαρχος, κ. Florentin Pandele πρόσφερε στην Ελληνίδα Δήμαρχο το κλειδί της πόλης σε εορταστική ατμόσφαιρα και υπέβαλε επίσημο αίτημα για αδελφοποίηση του Δήμου του με τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Το αίτημα συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη, όπου συμμετείχαν εκτός από τα στελέχη του Δήμου, επιχειρηματίες και γιατροί της περιοχής, που επιθυμούν να έχουν στενότερες σχέσεις με τον Δήμο μας και ιδίως με την Αιδηψό. Η αδελφοποίηση των δύο Δήμων θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο.

Τα αποτελέσματα της εξωστρεφούς πολιτικής του Δήμου μας και της Δημάρχου,  δημιουργούν την βεβαιότητα  πως οι προσπάθειες για ανάπτυξη, μέσω αυτής της οδού, παίρνουν μέρα με τη μέρα σάρκα και οστά. 

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.