Πάμε Σκύρο;

Από τις 19 Ιουνίου ο Βόλος και η Βόρειος Ελλάδα συνδέονται με το ανατολικότερο και μεγαλύτερο νησί των Βορείων Σποράδων, την Σκύρο, μέσω του επιβατηγού - οχηματαγωγού «Αχιλλέας».

Η Σκύρος Ναυτική Εταιρεία – Εταιρεία Λαϊκής Βάσης (ιδιοκτήτρια του Ε/Γ - Ο/Γ ΑΧΙΛΛΕΥΣ), από φέτος προβαίνει στη σύνδεση του νησιού με την Κεντρική και Βόρειο Ελλάδα κάθε Κυριακή στις 06:45 π.μ. από τον Βόλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς τον τελικό προορισμό της Σκύρου, ενδιαμέσως θα εξυπηρετήσει και τα νησιά Σκιάθο - Σκόπελο - Αλόννησο, (από και προς το Βόλο).

Η βέβαιη ευόδωση του εγχειρήματος θα αποτελέσει το έναυσμα για περισσότερες συνδέσεις ανά βδομάδα από το επόμενο δρομολογιακό έτος. Αυτό σημαίνει ότι και οι επιβάτες για Σκιάθο - Σκόπελο - Αλόννησο μπορούν να στηρίξουν το πλοίο στη σύνδεσή του για την Σκύρο.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.