Τα μυστικά της προβατίνας ....

 

Τα πρόβεια παϊδάκια στη σχάρα είναι ένας εκλεκτός μεζές, ψημένος στα κάρβουνα, στην ψησταριά μας, προσελκύει πάντα φίλους, αρκεί να είναι μαλακό το κρέας. Ένα “χοντρό” κρέας πολύ νόστιμο και φθηνό, που μπορούμε να το απολαύσουμε και να το εκτιμήσουμε.


Περνάμε το κρέας με ακτινίδιο, κάνοντας μαλάξεις, και αυτό το επαναλαμβάνουμε, μέχρι να αποθηκεύσουμε το κρέας μας στο ψυγείο, μαζί με τα λεπτοκομμένα κομμάτια από το ακτινίδιο.

Τα υγρά από το ακτινίδιο περιέχουν οξέα που θα μαλακώσουν και το πιο σκληρό κρέας, που ετοιμάζεστε να το βάλετε πάνω στην ψησταριά σας.

Το ακτινίδιο θα αφήσει μια γλυκιά επίγευση στο τελικό αποτέλεσμα, και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

Όσο για την φωτιά, αυτή θα πρέπει να είναι δυνατή, και όχι μέτρια όπως συνηθίζεται να λέγετε

Τέλος, απαραίτητο είναι το αρκετό αλάτι, γιατί το κρέας το τραβάει, ρίγανη, και λίγο πιπέρι. Πάνω στα κάρβουνα τα γυρνάμε το πολύ 2 με τρεις φορές, όχι περισσότερες γιατί το κρέας μας θα στεγνώσει.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.