Μην το φάτε....

Πίλινγκ για δέρμα χωρίς ατέλειες

  • Θα χρειαστείς: 3 ώριμες φράουλες, 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι, 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη. Ρίξε σε μπλέντερ ή μούλτι τις φράουλες και τη ζάχαρη και χτύπησέ τα. Κατόπιν, πρόσθεσε λίγο λίγο όσο λεμόνι χρειάζεται, ώστε το μείγμα να γίνει παχύρρευστο. Το λεμόνι είναι πλούσιο σε οξέα, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες. Καθαρίζει και λευκαίνει βαθιά το δέρμα, ενώ η ζάχαρη βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια της επιδερμίδας.
  • Εφάρμοσέ το: Το βράδυ, άπλωσε σε καθαρό πρόσωπο το μείγμα προσέχοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Τρίψε ελαφρώς για 3 λεπτά και άφησέ το σαν μάσκα για 10 λεπτά. Μετά, ξέβγαλε με υγρό σφουγγαράκι που έχεις βουτήξει σε χλιαρό νερό. Μπορείς να το χρησιμοποιείς μία φορά την εβδομάδα.

Γαλάκτωμα κατά της λιπαρότητας

 

 

  • Θα χρεαστείς: 3-4 φράουλες, 1 φλιτζάνι γάλα πλήρες, 1κ.γ. φρέσκο βούτυρο. Χτύπησε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και άφησε το μείγμα στο ψυγείο. Θα διατηρηθεί σχεδόν για μια εβδομάδα. Αυτό το γαλάκτωμα θα συσφίξει τους πόρους και θα λειάνει την υφή της επιδερμίδας. Η φράουλα είναι στυπτική και βοηθά στα μαύρα στίγματα και στις εκκρίσεις λιπαρότητας, ενώ το γάλα και το βούτυρο απαλύνουν κι ενυδατώνουν το δέρμα. Επιπλέον, θα εξασφαλίσει το δέρμα σου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας την προστασία που χρειάζεται.

 

 

  • Εφάρμοσέ το:  Άπλωσέ το με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ. Άφησέ το να δράσει για 5 λεπτά. Σκούπισέ το με ένα βαμβάκι και επανέλαβε μέχρι το βαμβάκι να είναι καθαρό.

Μάσκα σύσφιγξης για λαιμό και ντεκολτέ

 

 

  • Θα χρειαστείς: τουλάχιστον 8-10 ώριμες φράουλες τις οποίες θα πολτοποιήσεις.

 

 

  • Εφάρμοσέ την: Άπλωσε τον πολτό στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ, αφήνοντάς το να δράσει για περίπου μισή ώρα. Έπειτα ξέπλυνε με άφθονο κρύο νερό. Η μάσκα αυτή έχει αναπλαστική και έντονη αντιγηραντική δράση και ξαναδίνει νεανικότητα και βελούδινη απαλότητα στην επιδερμίδα. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως θεραπεία πρόληψης μια φορά την εβδομάδα και κατά προτίμηση το βράδυ.

Συμβουλή: Προσοχή! Μην απλώσεις τη μάσκα στην περιοχή των ματιών. Κατά τη διάρκεια που έχεις εφαρμόσει τη μάσκα στο πρόσωπό σου δεν πρέπει να μιλάς ή να κάνεις μορφασμούς.

 
Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.