Μένουμε Όρθιοι: Μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας με τίτλο «Μένουμε Όρθιοι».
 
Στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, η οικολογική και οικονομική καταστροφή είναι τεράστια, καθώς η συνολική έκταση που καταστράφηκε ξεπερνά τα 500.000 στρέμματα, από τα οποία τα περισσότερα είναι δάσος. Αυτό αντιστοιχεί στο 12% του δασικού πλούτου της χώρας.
 
Οι Δήμοι Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μίας μεγάλης συναυλίας, με σκοπό αφενός, την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών και αφετέρου, την ψυχολογική στήριξη του δοκιμαζόμενου λαού της Βόρειας Εύβοιας.
 
Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στην συναυλία
 
Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκαν αμέσως, αφιλοκερδώς, σημαντικοί καλλιτέχνες και δημιουργοί, καθώς και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ), εταιρείες του οποίου προσφέρθηκαν να αναλάβουν την οργάνωση και την εκτέλεση της συναυλίας.
 
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνδράμει παραχωρώντας ευγενικά το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο κέντρο της Αθήνας για την διεξαγωγή της συναυλίας και το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO.
 
 
Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.