Ημερίδα για τα ΑΜΕΑ

Εκδήλωση για την εκπαίδευση, τη δημιουργικότητα, την αυτόνομη διαβίωση και την κοινωνική συμμετοχή των ΑμεΑ, διοργανώνει ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, μέσω της ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ.

Πρόκειται για επιστημονική διημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουνίου,από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 10:30 το βράδυ, στο Αρχοντικό Κριεζώτη, στο τοπικό διαμέρισμα Τριάδας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. 

Εισηγητές θα είναι επαγγελματίες από το χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης και η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την παρουσίαση των δραστηριοτήτων τοπικών φορέων, ομάδων ΑμεΑ και συλλόγων.

Επίσης, το Σαββάτο 18 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στον ίδιο χώρο, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Τριάδα Ευβοίας: ο άνθρωπος, ο τόπος και η ιστορία του», των Ι. Λουπίδου και Ν. Καρατζά.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Το κτίριο είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ.Για τα παιδιά, θα υπάρχει δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης από έμπειρες εθελόντριες.Θα υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ.

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.