Μπράβο στο Λημενικό Ταμείο Σκύρου

Το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου συνεχίζει να βραβεύεται και μετά την κατάκτηση του "Χρυσού" στα Βραβεία Τουρισμού του 2015 και του 2016, του Ασημένιου των βραβείων Περιβάλλοντος 2015, του βραβείου στα Facilitieς Managenment Awards 2015, βραβεύτηκε και στο διαγωνισμό Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, του θεσμού «Οικόπολις 2016».

Η  τελετή της Βράβευσης έγινε στον υπέροχο συμβολικό και Ιστορικό χώρο των Ιαματικών Πηγών της Καλλιθέας Ρόδου, στις εγκαταστάσεις που σχεδίασε ο ιταλός Πιέτρο Λομπάρντι, ένα από τα αρχιτεκτονικά κοσμήματα του νησιού.Το Λ. Τ. Σκύρου βραβεύτηκε στην κατηγορία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ( μοναδική απονομή στην κατηγορία) με το Βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016 – Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας του τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για τις ανάγκες της πρακτικής άσκησης - Πρόγραμμα ΣΚΥΡΟΣ 2015.Το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου εκπροσωπήθηκε από τον ο Πρόεδρο του Κυριάκο Αντωνόπουλο και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου από την Κωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια τμήματος Περιβάλλοντος. Παν. Αιγαίου, Διευθύντρια Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας. Τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ επιβραβεύουν και αναδεικνύουν περιβαλλοντικά έργα που προέρχονται από ευρύ φάσμα της κοινωνικής, επιστημονικής και επιχειρηματικής δράσης, με σκοπό να ενεργοποιήσουν και να κινητοποιήσουν φορείς, μέσα, παραγωγικές δυνάμεις από διάφορος τομείς.

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.