10 τροφές για δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα!

Πρόσθεσέ τις στο καθημερινό σου πρόγραμμα και πολύ σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα πάνω σου:

 - Σπαράγγια: Το φολικό οξύ βοηθά στην αποβολή του άγχους, το οποίο συνδέεται άμεσα με τη συσσώρευση του λίπους στο σώμα. Επιπλέον τα σπαράγγια έχουν διουρητική και αντιοξειδωτική δράση.

- Λιναρόσπορος: Είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες , πρωτεΐνη και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Ο σπόρος αυτός διεγείρει τη λειτουργία του εντέρου και βοηθά στο αδυνάτισμα.
- Πορτοκάλι/ Γκρέιπφρουτ/ Ανανάς: Πλούσια σε βιταμίνη C, τα φρούτα αυτά ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν στη διάσπαση του λίπους.

 largeyty 8c6e1

 - Ξερά δαμάσκηνα: Βελτιώνουν τη λειτουργία του εντέρου κι έχουν καθαρτικές ιδιότητες. Τυχαία νομίζεις τα επιλέγουν ως σνακ όλες οι stars στο Hollywood;

- Μπρόκολο: Είναι πλούσιο σε άλφα λιποϊκό οξύ, το οποίο αποτρέπει την σκλήρυνση του κολλαγόνου και επομένως τη δημιουργία κυτταρίτιδας.
- Μύρτιλα / Σμέουρα: Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι απαραίτητα για την καταπολέμηση των τοξινών στον οργανισμό σου.
- Νερό: Για το τέλος σου αφήσαμε το πιο δυνατό (και δωρεάν) όπλο για να νικήσεις την κυτταρίτιδα. Μην ξεχνάς να πίνεις πάνω από 2 λίτρα νερό τη μέρα, αν θέλεις να απαλλαγείς σύντομα από την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.