Λάθη ομορφιάς του φθινοπώρου

Κορίτσια προσοχή σε αυτά τα λάθη ομορφιάς που κάνουμε το φθινόπωρο!!

Κοιμόμαστε χωρίς να έχουμε ξεβαφτεί, ξεχνάμε να κάνουμε μάσκα στα μαλλιά μας, δεν κάνουμε απολέπιση σε πρόσωπο ή σώμα, και μέσα σ' όλα αυτά παραβλέπουμε ότι κάθε εποχή έχει και τους δικούς της κανόνες στην ομορφιά, όπως αυτοί επιβάλλονται από τις κλιματολογικές συνθήκες. Η επιδερμίδα το καλοκαίρι θέλει πιο έντονη προστασία από τον ήλιο, τον χειμώνα περισσότερη ενυδάτωση γιατί το κρύο ξηραίνει το δέρμα και το κάνει να σκάει κ.ο.κ

Επομένως, καθώς αλλάζουν οι εποχές, οφείλουν να προσαρμόζονται και οι συνήθειες της ομορφιάς μας, όπως και να αλλάζουν τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε. Πάμε να δούμε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε αυτή την εποχή:

1- Δεν αναπροσαρμόζουμε τη ρουτίνα της ομορφιάς μας: Μπορεί να θέλουμε να "κρατήσουμε" το καλοκαίρι όσο γίνεται περισσότερο, αλλά η αλήθεια είναι ότι η θερμοκρασία πέφτει και η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση. Καιρός, λοιπόν, να αντικασταστήσουμε τις light κρέμες προσώπου και δέρματος με πιο πλούσια και "βαριά" σε σύσταση καλλυντικά που θα προετοιμάσουν την επιδερμίδα μας για τον χειμώνα.

2- Το παρακάνουμε με το bronzer: To ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα που επιδιώκουμε και μας εξυπηρετεί για το καλοκαίρι δεν είναι κατάλληλο για το φθινόπωρο. Η επιδερμίδα, εξάλλου, είναι πιο μαυρισμένη και καλό είναι να μην το παρακάνουμε. Η εποχή επιβάλλει πιο φωτεινά και natural beauty looks.

3- Κάνουμε ζεστά μπάνια: Ούτως ή άλλως, τα πολύ ζεστά μπάνια δεν κάνουν καλό στην επιδερμίδα, την αφήνουν πιο ξηρή, χαλαρώνουν τους ιστούς. Ήδη το δέρμα μας είναι ταλαιπωρημένο από την ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες, οπότε δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε την κατάσταση. Προτίμησε τα δροσερά ή έστω χλιαρά ντους, ο καιρός ακόμα το επιτρέπει.

4-Ξεχνάμε το αντηλιακό: Θεωρούμε συχνά, αλλά λάθος, ότι με το τέλος του καλοκαιριού, σταματά και η ανάγκη να φοράμε αντηλιακό. Αλλά ο κανόνας είναι ένας: φοράμε αντηλιακό, ιδίως στο πρόσωπο, όλες τις εποχές του χρόνου.

5- Χρησιμοποιούμε λάθος foundation: Το ματ αποτέλεσμα που θα σου εξασφαλίσει ένα foundation με υφή πούδρας δεν είναι η κατάλληλη επιλογή, καθώς το δέρμα αυτή την εποχή χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση. Προτίμησε ένα σε υγρή μορφή.

6-Ξεχνάμε τη φροντίδα των χεριών μας: Ξεχνάμε πάντα να ενυδατώσουμε τα χέρια μας, που είναι και το πρώτο σημείο του σώματος στο οποίο θα επιδράσουν οι χαμηλές θερμοκρασίας. Για να αποφύγεις, λοιπόν, τη ξηρότητα και την υγρασία, φρόντισε να ενυδατώνεις συχνά τα χέρια σου με μια κρέμα χεριών.

7- Δεν ανανεώνουμε το χρώμα των μαλλιών μας: Η επιστροφή από τις διακοπές σημαίνει συνήθως μαλλιά ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και τη θάλασσα και ...ξεθωριασμένο χρώμα! Το φθινόπωρο επιβάλλεται φουλ φροντίδα: ανανεώνουμε το κούρεμα, το χρώμα μας και κάνουμε αρκετές μάσκες για να ενυδατώσουμε την τρίχα. Επίσης, ήρθε η στιγμή να αλλάξεις και το χρώμα των μαλλιών σου επιλέγοντας πιο σκούρους τόνους που ταιριάζουν στο φθινόπωρο.

8- Χρησιμοποιούμε λάθος απολεπιστικό: Ακριβώς επειδή η επιδερμίδα μας χρειάζεται πιο εντατική φροντίδα αυτή την εποχή, το απολεπιστικό σου πρέπει να είναι πιο δυνατό από τις καλοκαιρινές συνταγές που μπορεί να βασίζονται και σε φυσικά συστατικά.

9- Ξεχνάμε τη βραδινή φροντίδα του προσώπου μας: Το καλοκαίρι μας χαρακτηρίζει μια χαλαρότητα, με αποτέλεσμα να αφήνουμε στην άκρη αρκετές διαδικασίες που ακολουθούμε τον χειμώνα για την ομορφιά μας. Μία απ' αυτές, η βραδινή φροντίδα του προσώπου μας, οπότε ξεκίνα πάλι τον βραδινό καθαρισμό του προσώπου, τις κρέμες νυχτός και την ενυδάτωση στα χείλη σου.

10- Χρησιμοποιούμε τις σκούρες αποχρώσεις στο μακιγιάζ μας: Επειδή πέρασε το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι το μακιγιάζ πρέπει να προσαρμοστεί εντελώς στα χρώματα του φθινοπώρου. Δεν χρειάζεται να βάλεις στην άκρη τα ροζ ή τα πορτοκαλί κραγιόν, μπορείς επίσης να δοκιμάσεις λίγο πιο σκούρους τόνους (τα ζωντανά ροζ, τα πιο σκούρα ροζ) αντί να πας απευθείας στα καφέ και μπορντό.

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.