Η Άννα Γουίντουρ μαζί με την Μέριλ Στριπ σε εξώφυλλο της Vogue

Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε στο νέο εξώφυλλο της Vogue.

Δύο γυναίκες που θεωρούνται σύμβολα της μόδας.

Η Άννα Γουίντουρ μαζί με την Μέριλ Στριπ πόζαραν στον φακό της Vogue για το νέο τεύχος.

Είναι μία σπάνια φωτογράφιση διότι η πραγματική διευθύντρια του περιοδικού συναντά την κινηματογραφική της εκδοχή.

Επέλεξαν να το κάνουν αυτή την χρονική στιγμή διότι σε πολύ λίγο καιρό βγαίνει η πολυαναμενόμενη ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada».

Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου, οι δύο γυναίκες συζητούν με τη σκηνοθέτιδα Γκρέτα Γκέργουιγκ για τη θρυλική Μιράντα Πρίστλι.

Η Μέριλ Στριπ, επιστρέφοντας στον ρόλο που άφησε εποχή, εξηγεί πως αυτή τη φορά την ενδιέφερε περισσότερο η επιχειρηματική πλευρά της ηρωίδας και το βάρος της ευθύνης που φέρει ένας ηγέτης.

 

Ελισσάβετ

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα της Εύβοιας

❤ Like & Follow