Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία ηλικιωμένης με κίνητρο τη ληστεία στην Ιστιαία

Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος ηλικιωμένης, σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας.
 
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, εντοπίστηκε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 το απόγευμα σε περιοχή της Ιστιαίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ως ύποπτος ένα άτομο, ο οποίος προσήχθη για να εξεταστεί.
 
Έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, που προέκυψαν από την προανακριτική διαδικασία, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας, με κίνητρο τη ληστεία, σε βάρος της ηλικιωμένης, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.
 
Ειδικότερα όπως διακριβώθηκε, ο συλληφθείς την Πέμπτη το απόγευμα, εισήλθε στον αύλειο χώρο της οικίας του θύματος και επιχείρησε, με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου, να διαρρήξει την κεντρική είσοδο του σπιτιού.
 
Ο δράστης έγινε αντιληπτός από την ηλικιωμένη, η οποία εξήλθε της οικίας της και τότε εκείνος της κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.
 
Από την έρευνα που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους της οικίας και προέβη στην αφαίρεση χρηματικού ποσού και ενός κινητού τηλεφώνου.
 
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
 
 
Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.