Οι σύλλογοι στηρίζουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Βόρεια Εύβοια

Όλοι εμείς οι σύλλογοι που υπογράφουμε αυτό το κείμενο και βρισκόμαστε στο δήμο Διφυών – Μεσσαπίων στην Εύβοια, σχεδόν δυο χρόνια τώρα παλεύουμε να σώσουμε τον τόπο μας και τις ζωές μας από τις φωτιές, από τις πλημμύρες, από την προσπάθεια των επιχειρηματικών ομίλων να βγάλουν κέρδη σε βάρος των δασών μας.
 
Έχουμε βροντοφωνάξει όλο αυτό τον καιρό με κάθε τρόπο, ότι δεν ανεχόμαστε:
 
Κάθε χρόνο να καίγονται τα δάση μας.
 
Να φοβόμαστε με την πρώτη βροχή μην πνιγούμε.
 
Να καταστρέφονται τα δάση μας, που ζούμε και δουλεύουμε, για να πλουτίσουν τα θηρία της ενέργειας με τις ευλογίες και τον δρόμο στρωμένο από όλες τις Κυβερνήσεις.
 
Απαιτούμε να υπάρχει ολοκληρωμένη αντιπυρική προστασία και ολοκληρωμένο σχέδιο με αντιπλημμυρικά έργα, όλα όσα μπορούν να γίνουν σήμερα, όλα όσα η επιστήμη έχει καταφέρει να εφεύρει.
 
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
 
Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι μετά την πανελλαδική συνάντηση όλων των πληγέντων της Ελλάδας, που έγινε στην Αθήνα και κατέληξε στο να συντονίσουμε τη δράση μας όλοι μαζί και να απαιτήσουμε όσα έχουμε ανάγκη με πρώτο μεγάλο σταθμό το συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 6 Νοεμβρίου 2021. Πιστεύουμε βαθιά, το έχουμε δει με τα μάτια μας, ότι μόνο αν ενώσουμε τις φωνές μας μπορεί να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.
 
Όλοι στο συλλαλήτηριο! Να μη λείπει κανείς! Για τη ζωή, το βιος και το περιβάλλον μας!
 
Λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 8.30πμ από το δημαρχείο Ψαχνών. Τηλέφωνα συμμετοχής: 6982991515 & 697 811 5041
 
Οι σύλλογοι των χωριών:
 
Μακρυμάλλης
 
Πλατάνας
 
Άτταλης
 
Τριάδας
 
Μακρυκάπας
 
Στενής
 
Αγίου Αθανασίου
 
Ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας
 
 
Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.