Ερμής Σχηματαρίου: Φιλικό με Μύκονο για την μικρή Αλεξία

Το κοινωνικό πρόσωπο του δείχνει ο Ερμής Σχηματαρίου και επιθυμεί να δώσει χείρα βοηθείας στην μικρή Αλεξία Σαμαρτζή, η οποία έπαιζε στην αυλή της ανήμερα του Πάσχα 2019 και δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι.

Η μικρή μαχήτρια έχει κάνει πολλά χειρουργεία και δίνει συνεχή αγώνα σε προγράμματα αποκατάστασης, οπότε καλό είναι όσοι περισσότεροι μπορούν να βοηθήσουν, για να συνεχίσει τις θεραπείες η μικρή Αλεξία, η οποία έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά επιβάλλεται να γυρίσει στο Αμβούργο, για να συνεχίσει την προσπάθεια της.

Καλεσμένος του Ερμή θα είναι ο ΑΟ Μυκόνου και το φιλικό θα τελεστεί το Σάββατο 25/9 στην 13:00 στο κλειστό γήπεδο του Ερμή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ για την μικρή Αλεξία

Αθλητισμός και ομάδες

χωρις κοινωνικο προσωπο,

αγάπη στον συνανθρωπο

και αλληλεγγυη

δεν εννοούνται ….

Στο πλαίσιο φιλανθρωπικού σκοπού η Ομάδα μας σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Τ. Δήμου Τανάγρας και τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Σχηματαρίου ,διοργανώνουν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13:00 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου φιλικό αγώνα στα πλαίσια προετοιμασίας με την ομάδα της Μυκόνου !!!!

Η μικρή Αλεξία Σαμαρτζή μετά το αιφνίδιο χτύπημα από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι της ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα του Πάσχα 2019, έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία και σε συνεχή προγράμματα αποκατάστασης.

Η μικρή μαχήτρια νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο, χάρη στην τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, δείχνοντας πολύ μεγάλη βελτίωση κι αυτό οφείλεται τόσο στις θεραπείες αποκατάστασης όσο και στην δίψα της για ζωή.

Τους τελευταίους μήνες ωστόσο έχει επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού και η ανάγκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπειών της είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Έπειτα από συστάσεις των ιατρών η μικρή Αλεξία χρειάζεται να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής “Ευεξία”.

Καλούμε τους συνδημότες μας να δώσουν το παρών το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου, ενώνοντας όλοι μαζί, ακόμα μια φορά, τις δυνάμεις μας για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται και να συνδράμουμε την οικογένεια και το μικρό αγγελούδι που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά και είμαστε σίγουροι πως για ακόμη μια φορά θα νιώσουμε περήφανοι ως Ανθρωποι !!!!

Κατά την διάρκεια του φιλανθρωπικού αγώνα θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και απόλυτη ασφάλεια θα χειροκροτήσουμε τις δύο μεγάλες ομάδες που θα δώσουν με την σειρά τους τον δικό τους αγώνα για την μικρή Αλεξία.

GR9401102900000029060617452

Εθνικη τράπεζα

Δικαιούχος : Λουκάς Σαμαρτζής

#αλεξια_θα_τα_καταφερουμε

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.