Συναυλία «Η Συμφωνία της Λευτεριάς» των Μουσικών Συνόλων του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση «Ελλάδα 2021», τα Μουσικά Σύνολα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ. Χαλκίδας, θα παρουσιάσουν την επετειακή Συναυλία με τίτλο:«Η Συμφωνία της Λευτεριάς»-Ελληνική σουίτα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:00,στο Δημοτικό Θέατρο «Ορέστης Μακρής», στο Πάρκο Λαού.
Μία μουσική περιγραφή, ντυμένη με δυνατούς στίχους των μεγάλων Ελλήνων ποιητών, Διον. Σολωμού,Γ. Ρίτσου, Οδ. Ελύτη, Ν. Γκάτσου, Μ Ελευθερίου και σε συνθέσεις των Ν. Μάντζαρου, Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκου, Χ. Λεοντή κ.α..
Τραγουδούν: Γιώργος Δρακούλης, Νατάσα Γιαννακού, Μαρία Παππά, Γιάννης Κομνηνός.
Την Ορχήστρα διευθύνει ο Αρχιμουσικός, Πέτρος Ν. Πρόκος.
Απαγγελία κειμένων: Βασίλης Βαλέρης
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και μέχρι το όριο χωρητικότητας του Θεάτρου, που είναι τα 700 άτομα και μόνο για καθήμενους θεατές.
Τέλος υπενθυμίζουμε ότι, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική, η τήρηση των αποστάσεων και των μέτρων ασφαλείας, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα υγιεινής κατά του COVID-19.
Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.