Στους Αγιασμούς για τη νέα σχολική χρονιά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Στην τέλεση των Αγιασμών στο 24ο Δημοτικό, στα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Χαλκίδας και στο Λύκειο Κανήθου, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
«Φέτος πρέπει να κερδηθεί το στοίχημα να παραμείνουν τα παιδιά υγιή, αφού η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζεται. Είναι ιδιαίτερο το βάρος που πέφτει στους εκπαιδευτικούς, που εκτός από το λειτούργημά τους, καλούνται να φροντίσουν ακόμη περισσότερο για την τήρηση των μέτρων και την προσαρμογή στη σχολική πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί.
Οι ανάγκες σε όλο τον Δήμο είναι πολλές. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να προσπαθούμε καθημερινά για να φοιτούν τα παιδιά μας σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον κι από κοινού να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες.», ανέφερε μεταξύ άλλων στους σύντομους χαιρετισμούς της η Δήμαρχος
Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.