Χαλκίδα: Την κρατούσε όμηρο και τη βίαζε για 14 μέρες !

Απίστευτο εφιάλτη έζησε για 14 ολόκληρες ημέρες μια 25χρονη στη Χαλκίδα Ένας 29χρονος την κρατούσε όμηρο στο σπίτι του και τη βίαζε. Συνελήφθη ο δράστης, εις βάρος του οποίο σχηματίστηκε δικογραφία.

Μια 25χρονη κοπέλα από τη Λιθουανία έζησε τον εφιάλτη στα χέρια ενός 29χρονου, ο οποίος την κρατούσε όμηρο και τη βίαζε για 14 μέρες. Ο  29χρονος, βουλγαρικής καταγωγής, προσέλκυσε την κοπέλα μέσω Viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα, όπως και έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου, όπου και πήγε στη Χαλκίδα

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο ίδιο σάιτ, η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και περιέγραψε αναλυτικά στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει τις προηγούμενες μέρες.

Μετά από έρευνα ο 29χρονος συνελήφθη, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως ήρθε σε ερωτική επαφή με την 25χρονη με τη συναίνεσή της.

Επίσης, υποστήριξε ότι με τη συναίνεσή της ήρθε από τη Λιθουανία στη Χαλκίδα.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Για το συμβάν έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

 

Eviabest.gr

Μπορείτε να στείλετε τις δωρεάν αγγελίες, τα νέα σας και τις καταγγελίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ιστότοπος: www.eviabest.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.